Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Matkailu

    Matkailu - Pakkaa paremmin ja nauti matkustuksesta

    Matkan suunnittelu ja siihen valmistautuminen ovat olennainen osa matkaa. Ennen pakkaamista on hyvä perehtyä matkakohteen sääolosuhteisiin ja miettiä, millaisia vaatteita ja varusteita tarvitset mukaasi. Matkaillessa usein arvostaa ilmavia, mukavia ja helposti pakattavia, rypistymättömiä vaatteita. Lisäksi mukava reppu, hyvät kävelykengät, niskatyyny ja turvallisuuteen liittyvät varusteet ovat yleensä tuiki tarpeellisia. Autamme mielellämme sinua valitsemaan tarvittavat varusteet matkallesi, jotta voit nauttia siitä täysillä!

    Matkailuvaatteet - Vaatteet kohteeseen ja matkalle

    Matkailuvaatteilla tarkoitetaan kesäisiä ja rentoja vaatteita, joissa on mukava viettää aikaa sekä kohteessa että matkaa tehdessä. Miehet suosivat mm. rentoja t-paitoja, lyhythihaisia puuvillakauluspaitoja, nopeasti kuivuvia shortseja, sandaaleja ja aurinkohattuja. Naisten suosikkeja ovat värikkäät kesämekot, kauluspaidat, punotut aurinkohatut ja caprit. 

    Matkustukseen on mukavinta pukea rennot, mutta riittävän lämpimät vaatteet. Rennot olohousut tai kasuaalit farkut lienee housuista suosituimmat. Huppari ja collegepaita puolestaan toimii yläosana. Lenkkarin tapaiset vapaa-ajan kengät jalassa on mukava kantaa tavaroita ja siirtyä kohteesta toiseen.

    Matkailuvarusteet - Laukku turvallisesti pakattuna

    Jos mielii etelän lomalle tai viikonloppumatkalle kaupunkiin, niin perinteinen vetolaukku tai käsimatkatavaroihin mahtuva laukku on hyvä vaihtoehto. Jos taas tähtäimessä on pidempi seikkailu kuten Interrail tai Kaakkois-Aasian kierto, niin matkailurinkka on kaikinpuolin kätevämpi. Niin tai näin, pakkaa laukkuun matkatyyny, toilettilaukku, varavirtalähde, matka-adapteri ja pidä laukku turvallisesti lukossa.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite