Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Päiväreput

    Tyylikäs ja käytännöllinen päiväreppu soveltuu monenlaiseen käyttöön. Päiväretkillä se on täydellinen matkakumppani, jossa kuljetat kaikki retkelläsi tarpeelliset tavarat ja tarvikkeet. Päivärepuissa on usein näppäriä ja innovatiivisia ominaisuuksia, joissa on otettu huomioon niin käyttäjä kuin käyttökohdekin. Ospreyn Tempest 30 on hyvä esimerkki repusta, joka on täynnä käteviä ja hyödyllisiä yksityiskohtia.

    Reppu on suunniteltu naisen ruumiinrakenteelle ja siinä on Ospreyn uusi, mukavampi ja ilmavampi kantojärjestelmä. Repussa on myös mm. kiinnityspaikat vaellusauvoille ja jäähakulle sekä integroitu paikka juomajärjestelmälle. Repussa on käytännössä kaikki, mitä monipuoliselta päivärepulta voi toivoa. Osprey Tempest on naisten malli, miesten vastaava, joka sopii myös naisten selkään, on Osprey Talon 33.

    Myös muilta valmistajilta löytyy erinomaisia päiväreppuja. Fjällrävenin Räven 20 on valmistettu erittäin kestävästä G-1000 Heavy Duty Eco -kankaasta, mikä on lisäksi ympäristöystävällinen materiaali. Pehmustettujen ja leveiden kantohihnojen ansiosta reppu on miellyttävä kantaa. Siinä on myös paikat mm. juomapulloille, aurinkolaseille sekä pehmustettu lokero kannettavalle tietokoneelle.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite