Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten Huivit ja kaulurit

    Etsitkö lämmintä, pitkää kaulahuivia, villakauluria tai monikäyttöistä tuubihuivia? Olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät pitkiä kaulahuiveja niin pehmeästä villasta kuin kevyestä puuvillasta, sekä aktiivisempaan ulkoiluun sopivia kaulureita ja tuubihuveja. Huivit ja kaulurit pitävät sinut lämpimänä säästä riippumatta. Suomessa valmistettuja huiveja ja kaulureita löytyy esimerkiksi VAI-KOn, Myssyfarmin ja Svalan mallistosta. Klassisen tyylikkäitä huiveja löytyy mm. Barbourin ja Sätilan mallistoista.

    Naisten huivit Barbourilta

    On monia tapoja pitää kaula ja hartiat lämpiminä. Yksi tapa on kietoutua isoon, mukavaan huiviin. Barbour valmistaa sekä klassisia, ruudullisia huiveja että kauniita, yksivärisiä ja kuviollisia huiveja. Barbourin villaisten ruutuhuivien ajattomat ja klassiset värit, kuten sininen, beige, vihreä, ruskea, harmaa ja musta ihastuttavat vuodesta toiseen. Barbourin ohuemmat huivit täydentävät asukokonaisuuden keväästä syksyyn.

    Naisten tuubihuivit ja kaulurit – käteviä asusteita ulkoiluun ja urheiluun

    Kauluri tai tuubihuivi on erinomainen vaihtoehto urheiluun tai aktiiviseen vapaa-aikaan, sillä se on mukava, suojaava ja pysyy paikallaan liikkeessäkin. Monikäyttöinen tuubihuivi on joka paikan taituri, jota voi käyttää myös pipona, otsapantana tai kypärämyssynä tilanteen mukaan. Buffin valikoimasta löytyy niin ohuemmasta kuin paksummasta merinovillasta valmistettuja tuubihuiveja. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva väri jokaiselle.

    Kaulurin tai tuubihuivin edut:

    • Pitää sinut lämpimänä ulkoillessa ja eri urheiluharrastuksissa
    • Vie vähän tilaa repussa
    • Pysyy erinomaisesti paikallaan
    • Suojaa tuulelta, kylmältä, lumelta ja auringolta
    • Villasta tehty tuubihuivi tai kauluri lämmittää, vaikka se kastuisikin
    • Monipuolinen tuubihuivi toimii myös pipona tai pantana

    Lisävinkkejä lämpöä etsiville

    Kaulan ja hartoiden lisäksi lisälämpöä kaivataan joskus myös ranteisiin tai sääriin. Houdinin ranteenlämmittimet pitävät ranteet lämpiminä niin pyöräillessä, kiipeillessä kuin viileässä toimistossa. Sääriä taas lämmittävät VAI-KOn tai Sätilan villasta tehdyt säärystimet.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite