Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Primus

    Jo yli sadan vuoden ajan Primus on valmistanut ensiluokkaisia varusteita ruoanlaittoon, valaisuun ja lämmitykseen. Joka päivä miljoonat ihmiset käyttävät Primuksen keittimiä ja valaisimia. Primuksen laatuun voi luottaa olit sitten Pohjoisnavalla tai takapihalla.

    Primus on ollut osana seikkailujamme jo vuodesta 1892


    Primus syntyi, kun kaksi kaverusta, F.W. Lindqvist ja J.V. Svenson, aloittivat valmistaa nokeamattomalla kerosiinillä toimivia keittimiä pienessä työpajassa Tukholman keskustassa maaliskuussa 1892. He nimesivät yrityksensä J.V. Svensons Fotogenköksfabrikiksi ja keittimensä Primukseksi.

    Roald Amundsen käytti Primuksen keitintä, kun hän ensimmäisenä ihmisenä saavutti Etelänavan 14.12.1911. Sir Edmund Hillary ja Tenzing Norgay käyttivät Primuksen keitintä valloittaessaan ensimmäisinä ihmisinä Mount Everestin 29.5.1953. Näin muutamia seikkailuja mainitaksemme.

    Primus ja vastuullisuus


    Primukselle tärkeää on panostaa vastuullisuuteen myös retkikaasuissa. Primuksen SIP Power Gas -retkikaasu on ensimmäinen askel tavoitteessa tuottaa entistä vastuullisempia retkeilyssä käytettäviä polttoaineita.

    Primus SIP Power Gas -retkikaasulla on pienempi hiilijalanjälki, se on valmistettu Euroopassa ja se tukee biokaasun tuotantoa. 

    Tutustu Primus SIP Power Gasiin »

    Lue lisää
    Suodatin
    114 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite