Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Otsalamput, otsavalot ja suunnistuslamput

    Otsalamppu, otsavalo sekä suunnistuslamppu on helppokäyttöinen, pään ympärille nauhalla tai pannalla kiinnitettävä valaisin, joka näyttää valoa juuri sinne suuntaan, johon itse katsot. Otsalamppuja on käytännössä kahta eri tyyppiä: LED- tai halogeeniteknologiaa käyttävät. Tutustu valikoimaamme alla sekä myymälöissämme! Autamme mielellämme oikeanlaisen otsalampun valinnassa.

    Otsalampun tai suunnistuslampun valinta

    Otsalampun valinnassa kannattaa lähteä liikkeellä siitä, millaisissa olosuhteissa ja käyttötarkoituksissa lampulle tulisi käyttöä. Myös pohdinnan paikka on se, että tarvitsetko taskulamppua vai otsalamppua.

    Lumen-arvon lisäksi otsa- tai suunnituslampun valinnassa on syytä kiinnittää huomiota etenkin valokeilan muotoon ja valon lämpöisyyteen. Ne nimittäin vaikuttavat suoraan kuinka hyvältä ja mukavalta lamppu tuntuu käytössä. Lampun vedenpitävyys, paino ja paloaika ovat myös tärkeitä ominaisuuksia lampun valinnassa. 

    Ja jos et ole vielä kokeillut otsavaloa käytännössä, suosittelemme kyllä lämpimästi kokeilemaan. Se on erittäin kätevä valaisin niissä tilanteissa, kun tarvitset kahta kättä. Otsalamppuja käytetäänkin paljon yleensä suunnistuksessa, kalastuksessa, autonkorjaamisessa ja retkeilyssä. Ne sopivat siis käytännössä kaikkeen työhön ja harrastuksiin, joissa tarvitaan valoa sekä kahta kättä. Ja jos valaisinten teknisessä termiviidakossa pelkää eksyvänsä, ei huolta, olemme koonneet Valaisinten ABC:n, jossa on selitetty auki monet termit, kuten lumen, valovirta ja vesitiiviysarvot.

    Laadukkaat ja pitkäikäiset otsavalot

    Panostamme laatuun, kestävyyteen ja käyttömukavuuteen. Siksi valikoimassamme olevat otsalamput ovat markkinoiden parhaimmistoa, ammattilaisten ja suuren käyttäjäjoukon testaamia. Kun ostat otsavalon meiltä, voit olla varma, että siitä on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa eteenpäin. Asiantuntevat myyjämme opastavat mielellään oikean lampun valinnassa. 

    Lue lisää
    Suodatin
    20 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite