/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Riippumatot retkeilyyn

    Riippumatto voi pelastaa kesälomasi tai retkesi. Mikä onkaan hienompaa kuin lämpimänä kesäpäivänä ottaa lempikirja kainaloon ja asettua riippumattoon nauttimaan leppoisan kesätuulen vienoista puhalluksista. Tai ottaa riippumatto retkelle mukaan ja levähtää siinä juuri sellaisessa maisemassa kuin sinä haluat. Riippumatossa loikoilu, kiireettömyys ja vapaus olla juuri siinä, sillä hetkellä, saa mielen niin rentoutuneeksi, että riippumatto ja siinä lepääminen pitäisi määrätä lääkärillä lääkkeeksi. 

    Kun mieli on rento ja ongelmista vapaa, kroppakin voi paremmin. Lomareissulla riippumatto voi osoittautua parhaaksi mukaan otetuksi varusteeksi. Hyvien yöunien varmistamiseksi myös oheistarvikkeiden hankintaa kannattaa miettiä varsinkin, jos lomailet vähän eksoottisemmilla seuduilla. Riippumattojen ja sänkyjen yhteyteen on saatavilla mm. hyttysverkkoja, jotka saattavat estää vaarallistenkin tautien, kuten malarian, tarttumisen.

    RIIPPUMATTO YHDELLE...VAI KAHDELLE?

    Riippumatossa rentoudutaan useimmiten yksin, omien ajatusten tai kirjan kanssa. Normaaliin yhden hengen riippumattoon ei kaksi aikuista mahtuisikaan sopuisasti yhtä aikaa. Joillakin valmistajilla on kuitenkin myös kahden hengen riippumattoja. Ticket To The Moon on suosittu riippumattojen valmistaja ja heiltä löytyy mm. riippumatto, johon mahtuu yhtäa aikaa kaksi aikuista: Honeymoon Hammock. Se on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä laskuvarjokankaasta. Kiinnitysköydet kuuluvat tähän riippumattoon mukaan.

    Lue lisää
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite