Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ticket To The Moon

    Ticket to the Moon on alkuperäinen retkeilyriippumaton valmistaja, ja on toiminut Indonesian Balilla vuodesta 1996. Riippumatot tehdaan korkeilla laatustandardeilla käsin ja materiaalit tulevat lähiympäristöstä.

    Päämateriaali on laskuvarjonailon, joka on kevyttä, lujatekoista, joustavaa, hengittävää, ei kerää hajuja, ja on iholle ystävällistä. Kevyet ja pieneksi pakkautuvat tuotteet ovat helppoja ottaa mukaan retkelle tai matkalle rentoutumista ja yöpymistä varten, ja tuotteiden laatuun voit luottaa missä sitten oletkin.

    TTTM pyrkii nostamaan tietoutta kestävästä kehityksestä, reilun kaupan tuotannosta sekä paikallisten, sosiaalisten rakenteiden kunnioituksesta. TTTM ei käytä eikä hyväksy lapsityövoimaa, vaan työllistää ammattilaisia reiluin ja tavallista paremmin työehdoin, sisältäen muiden muassa sosiaaliturvan, eläkkeen, säännölliset työajat ja minimipalkkaa tuntuvasti korkeamman palkan. Vuodesta 1996 lähtien kukaan ei ole lopettanut yrityksessä. Riippumattojen tuotannosta yli jäävät kangaspalat käytetään pieneksi pakkautuvien kassien ja reppujen valmistukseen.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite