Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (26)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Gore-Tex

    Miesten kengät ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan

    Miesten laadukkaat kengät ulkoiluun, retkeilyyn ja kaikkeen luonnossa liikkumiseen. Olipa kesä tai talvi, kuljitpa kävellen, polkupyörällä tai veneellä – huippulaadukkaat ja erilaisiin olosuhteisiin soveltuvat ulkoilukengät miehille monipuolisesta valikoimastamme ovat mukana kaikissa tilanteissa.

    Ulkona liikkuminen tarkoittaa monipuolisuutta ja vaihtelevuutta. Juuri näihin tekijöihin pyrimme kenkävalikoimallamme vastaamaan. Valikoimamme alkaa kevyistä rantasandaaleista, joilla on mukava tepastella lämpiminä kesäpäivinä. Tukevammilla vaellussandaaleilla voit tehdä jo pitempiä lenkkejä vaihtelevammissa maastoissa.  Vapaa-ajan kengät ja lenkkarit sopivat mainiosti jokapäiväiseen elämään niin kaupungissa kuin metsäpoluillakin. Vaelluskengillä pääset liikkumaan vaativissa maastoissa aina vuoristo-olosuhteisiin saakka.

    Vaella kauas ja kiipeä korkealle

    Useiden päivien vaellusretkille ja raskaampien kantamusten kanssa meillä on tarjota laaja valikoima miesten kenkiä. Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät miesten vaelluskengät, jotka tarjoavat hyvin tukea ja vakautta. Suomen olosuhteissa et välttämättä tarvitset D-luokan vaelluskenkiä, mutta tarvittaessa meiltä löytyy kenkiä myös vaativiin vuoristo-olosuhteisiin.

    Juokse ja hypi lätäköissä

    Haluatko tuntea, miltä paljain jaloin juoksu tuntuu? Paljasjalkakengillä pääset turvallisesti lähimmäksi sitä tunnetta. Paljasjalkakengät soveltuvat sekä juoksuun että päivittäiseen arkikäyttöön. Olemme ylpeitä myös laadukkaasta polkujuoksu- ja maastojuoksukenkävalikoimastamme.
    Vaelluskengät ovat vesitiiviitä ja niillä voit huoletta kulkea märissä olosuhteissa, mutta jos haluat kahlailla syvissä vesissä, kumisaappaat ovat oikea valinta.

    Kokeile ja löydä omat kenkäsi

    Riippumatta siitä, mitä suunnittelet ja minkä kengän lopulta valitset, kenkien tärkein ominaisuus on sopivuus. Kengän valintaan kannattaa käyttää aikaa, voi olla, että ne ovat parhaat vaelluskaverisi seuraavat 10 vuotta. Tervetuloa myymälään sovittamaan ja kuuntelemaan asiantuntevan henkilökunnan ohjeita kengän valintaan. Myös verkosta voit ostaa kenkäsi helposti, jos tiedät oikean kokosi.
    Lue lisää
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (26)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Gore-Tex

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite