/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Miesten paljasjalkakengät

    Valikoimassamme on laadukkaita miesten paljasjalkakenkiä. Monet pitävät paljasjalkakengistä, sillä luonnossa kulkiessa paljasjalkakengät tarjoavat erinomaisen tuntuman maaston muotoihin. Kengät, joissa on ohuet pohjat jäljittelevät paljailla jaloilla kulkemista, vahvistavat jalkojen lihaksia monipuolisesti ja saattavat ehkäistä erilaisilta jalkavaivoilta. Mikäli etsit parhaillasi ensimmäisiä paljasjalkakenkiäsi, kannattaa muistaa, että niiden käyttöön tulee totutella pikkuhiljaa, sillä jalat ovat mahdollisesti tottuneet vahvasti vaimennettuihin kenkiin. Tutustu miesten paljasjalkakenkävalikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Miesten paljasjalkakenkiä on erilaisia

    Miesten paljasjalkakenkiä löytyy karkeasti sanottuna kahta eri mallia:

    • Paljasjalkakenkiä, jotka näyttävät enemmän perinteiseltä kengältä. Perinteisen mallin paljasjalkakengät ovat usein melko leveitä lestiltään, jotta varpaat pääsevät niissäkin levittäytymään mahdollisimman luontaisesti.
    • Paljasjalkakenkiä, joissa jokaiselle varpaalle on oma lokeronsa. Näissä viisivarvasmalleissa varpaat pääsevät levittäytymään luontaisesti, sekä työskentelemään vieläkin enemmän samaan tyyliin kuin paljain jaloin kävellessä tai juostessa.
    Tutustu nyt miesten paljasjalkakenkävalikoimaamme!
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite