<< Takaisin sivulle 365 Klubi

Liittyminen 365 Klubin jäseneksi ja klubikortti

Partioaitta 365 Klubiin voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyteen ei voi liittää muita henkilöitä esimerkiksi perheenjäseniä. 365 Klubiin voi liittyä Partioaitan verkkosivuilla www.partioaitta.fi. Liittyminen on ilmaista.

Klubikorttina toimii henkilöllisyystodistuksesi. Klubiedut saa myymälöissämme ilman erillistä jäsenkorttia, esimerkiksi ajokorttia näyttämällä.

365 Klubin jäsenten saamat edut

Saat 365-lehden, ulkoilmaihmisen elämäntapalehden kolme kertaa vuodessa kotiisi postitettuna - veloituksetta.
Kerrytät ostoksistasi 1 % verran Ympäristöpisteitä. Lahjoitamme yhteisen Ympäristöbonuksen vuosittain valitsemaamme kohteeseen tai kohteisiin. Huomaathan, että lahjakorttien osto ei kerrytä Ympäristöpisteitä.
Takuukuitit pysyvät aina tallella! Kaikkien ostostesi tiedot tallentuvat omalle tilillesi.
Myymälöissämme olevissa tuotteiden hoitopisteissä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi. Partioaitan henkilökunta neuvoo mielellään sinua.
Järjestämme Klubi-iltoja, joissa saat ainutlaatuista opetusta ja inspiraatiota ulkoiluun.
Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja.
365 Klubin jäsenet saavat parhaat tuotetarjoukset. Klubitarjouksia ei voida yhdistää muihin etuihin.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Ajankohtaiset edut näet 365 Klubin sivuilla.

Asiakastiedot

Partioaitta tallentaa 365 Klubin jäsenten henkilötiedot Partioaitan asiakasrekisteriin. Henkilötietoja käsitellään Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Liittyneille lähetetään sähköposti liittymisen vahvistamiseksi.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen, asiakaspalvelutarkoituksiin ja asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten. 365 Klubin jäsenille voidaan lähettää sähköpostitse pari kertaa vuodessa 365 Klubiin liittyviä tärkeitä tiedotteita.

Asiakasrekisteriin tallentuu 365 Klubin jäsenen tekemät ostot niin verkkokaupassa kuin myymälöissä. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palvelumme ja valikoimamme kehittämisessä.

365 Klubin jäsenellä on oikeus kieltää asiakastietojen käyttö markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä Partioaitan asiakaspalveluun.

365 Klubin jäsen voi tehdä muutoksia asiakastietoihinsa Partioaitan verkkosivuilla Omilla sivuilla tai pyytämällä Partioaitan asiakaspalvelua tekemään muutokset.
Asiakastietoja voidaan päivittää myös väestörekisterin, Postin tai muun vastaavan rekisterin kautta.

Katso Asiakasrekisteriseloste.

Markkinointi

Lähetämme markkinointiviestintää 365 Klubin jäsenille sähköpostitse vain jos siihen on annettu lupa. Viikottaisessa uutiskirjeessä kerromme mm. ajankohtaisista tapahtumista ja tuotetarjouksista. Lähetämme 365 Klubin jäsenille kohdennettua sisältöä, jonka näkevät vain 365 Klubin jäsenet. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa omien sivujen kautta tai ilmoittamalla asiakaspalveluun verkkokauppa@partioaitta.fi.

Lähetämme postitse 365-lehden 365 Klubin jäsenille veloituksetta. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa omien sivujen kautta tai ilmoittamalla asiakaspalveluun verkkokauppa@partioaitta.fi.

Eroaminen 365 Klubista

Partioaitta 365 Klubista voi erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä Partioaitan asiakaspalveluun sähköpostitse. Lähetä sähköposti samasta osoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt 365 Klubin jäseneksi osoitteeseen verkkokauppa@partioaitta.fi. Voit eroamisen yhteydessä valita poistetaanko kaikki tietosi asiakasrekisteristämme vai haluatko säilyttää verkkokaupan tilin, mutta erota vain 365 Klubista. 365-lehden tilaus on sidottu 365 Klubin jäsenyyteen. Eroamalla 365 Klubista päättyy automaattisesti myös 365-lehden tilaus.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Partioaitta Oy
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki

Sähköpostiosoite:
partioaitta@partioaitta.fi

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
020 7760 616
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

Usein kysytyt kysymykset

Katso Usein kysyttyä -sivulta vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.