Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Canada Goose

    Vuonna 1957 Torontossa, Kanadassa Metro Sportswear nimellä perustettu yritys valmisti alkuun vain muutamia eri malleja takkeja ja villapaitoja pienessä työpajassa. Tänä päivänä Canada Goose on maailman johtava vaatteiden valmistaja äärimmäisiin olosuhteisiin. Yhä edelleen kaikki Canada Goose -vaatteet valmistetaan Kanadassa.;

    Tunnetko jo Canada Goosen tarinan?

    Yritys perustettiin vuonna 1957 Kanadan Torontossa nimellä Metro Sportswear. 1960-luvulla yritys kasvoi ja palkkasi lisää työntekijöitä vastaamaan suureen kysyntään. 1970-luvulla yritys alkoi valmistamaan untuvatäytteisiä vaatteita, ja asiakaskunta muodostui aluksi lähinnä Kanadan ratsupoliisista, Ontarion poliisista, Kanadan ympäristöministeriöstä sekä kunnan työntekijöistä. Vuonna 1985 untuvatäytteiset vaatteet rekisteröitiin Kanadassa nimellä Snow Goose.

    1990-luvun alussa Metro Sportswear alkoi myymään untuvavaatteita Eurooppaan. Koska Snow Goose oli jo rekisteröity Euroopassa, muutti Metro heidän untuvavaatteiden nimeksi Euroopassa Canada Goose. 2000-luvulla vaatteita alettiin valmistamaan vain yhden nimen alla, Canada Goosena. Kansainvälinen laajentuminen alkoi ja jo vuonna 2009; Canada Goosea oli myynnissä 40 maassa. Suosio on tänäkin päivänä korkea.

    Canada Goose ei kaihda kylmiä olosuhteita

    Canada Goosen vaatteita käytetään niin Etelänavalla, Pohjoisnavalla kuin ympäri maailmaa, kun halutaan suojautua kylmältä ja viimalta. Takkeja on nähty monissa elokuvissa sekä ne ovat tuttu näky muotimaailman keskuksissa. Canada Goosen takki on yhtälailla kotonaan arktisessa viimassa kuin talvisessa kaupungissa.

    Niin tutkijat, löytöretkeilijät kuin esimerkiksi koiravaljakkoajurit luottavat Canada Goosen laatuun ja lämpöön, pysyäkseen lämpimänä hyytävän kylmissäkin olosuhteissa. Myös jääkarhututkija tri. Steven Amstrup ja järjestö jääkarhujen hyväksi toimiva järjestö, Polar Bears International (PBI) luottavat Canada Gooseen.

    Varothan väärennöksiä! Canada Goosen sivuilta löydät lisätietoa väärennöksistä sekä listan verkkokaupoista, missä myydään väärennettyjä Canada Goose -tuotteita. Voit luottaa, että meillä Partioaitassa myytävät Canada Gooset ovat aitoja Kanadassa valmistettuja vaatteita. Voit tarkistaa viralliset jälleenmyyjät Canada Goosen omilta verkkosivuilta.

    Canada Goosen käyttämä untuva

    Canada Goose on sitoutunut valmistamaan eettisiä, kestävän kehityksen tuotteita ja edellyttää eettisiin arvoihinsa sitoutumista kaikilta alihankkijoiltaan. Lisäksi Canada Goose on lopettanut turkiksen käytön tuotteissaan. Kaikki Canada Goosen käyttämä untuva on kanadalaisen Feather Industries Ltd:n toimittamaa. Feather Industries Ltd hankkii ainoastaan untuvaa, joka on ruokateollisuuden sivutuote ja heillä on jo vuosikymmeniä ollut tiukka eettinen toimintaohjeistus, jonka mukaisesti he eivät koskaan hanki käsin / eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa.

    Untuva hankitaan ainoastaan farmeilta, joissa lintuja kohdellaan ja kasvatetaan eettisesti ja humaanisti – untuvaa ei myöskään koskaan hankita pakkosyöttöä käyttäviltä kasvattajilta. Hankinnoissa suositaan vanhoista linnuista saatua untuvaa, sillä se on laadullisesti parempaa. Hankinnoissa pyritään myös suosimaan farmeja, jotka kasvattavat lintuja vapaana.

    Untuva oikein kerättynä ja prosessoituna on ominaisuuksiltaan ylivoimainen, eettisesti tuotettu, allergisoimaton, luontoystävällinen, kierrätyskelpoinen ja elinkaarensa lopussa maatuva lämmöneriste, jolle on lukuisia käyttötapoja vaatetuksessa ja kodin tekstiileissä.

    Untuvan nyppiminen eläviltä linnuilta on julmaa ja epäeettistä eikä Feather Industries ltd ja Canada Goose hyväksy tai tue kyseistä toimintaa. Toisin kuin mediassa on väitetty, ei kyseinen metodi myöskään tuota laadultaan ylivoimaista untuvaa, eikä sen käytölle siltäkään osin löydy perusteita.

    Jos untuva yleisesti materiaalina kiinnostaa, tutustu vastauksiin 10 yleiseen kysymykseen untuvasta.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite