Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Lumikengät

    Laadukkaat lumikengät talven seikkailuihisi löydät meiltä. Lumikenkäily onkin mainio tapa retkeillä talvella. Tutustu valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Lumikengät ovat mainiot talvella retkeilyyn

    Suuressa osaa maata talven kelit ja lumiolosuhteet ovat sellaiset, että lumikengille riittää käyttöä useaksi kuukaudeksi vuodessa. Niillä retkeily onkin upea kokemus, upottavalla, koskemattomalla hangella voit kulkea lähes samaan tapaan kuin polulla tai pururadalla. Niinpä lumikengillä pääsee helposti paikkoihin, joihin ei normaalisti talviaikaan pääsisi. Lumikenkien avulla talviretkeily saakin täysin uusia ulottuvuuksia. Lumikenkien kaveriksi kannattaa katsoa sauvoja ja lumisompia ja napata itselleen sopivat, sillä ne auttavat tasapainon kanssa. Muistathan myös aina noudattaa turvallisuutta liikkuessasi!

    Lumikenkien hyviä puolia:

    • Et tarvitse erikseen monoja, helppo käyttää omien kenkien kanssa
    • Umpihangessa kävely onnistuu helposti ja pääset seikkailemaan koskemattomassa maastossa
    • Lumikengät sopivat paremmin vaikeampaan maastoon kuin sukset

    Lumikengät jalkaan ja talviretkelle

    Jos olet suunnittelemassa talviretkeilyä ja olet jo löytänyt mieleiset lumikengät ja sauvat niiden kaveriksi, on aika aloittaa talviretken suunnittelu. Mietityttääkö, miten valmistautua ja pakata talviretkelle? Ei huolta, meiltä löydät hyödyllistä tietoa myös talviretken suunnitteluun sekä pakkaamiseen. Älä epäröi vetää meitä hihasta myymälöissäkään, autamme mielellämme!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite