Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kaupunkipyöräily

    Kaupunkipyöräily - Miellyttävää pyöräilyä urbaanissa ympäristössä

    Työmatkapyöräily ja kaupunkipyöräily ovat arkiliikuntaa parhaimmillaan. Aamulla voi ihailla luonnon heräilyä ja iltapäivällä siirtää ajatukset työstä muualle. Useat meistä pyöräilevät säällä kuin säällä, jolloin vaatteilta ja varusteiltakin vaaditaan enemmän. Taitoitpa sitten työmatkasi tai muut matkasi pyörällä, löydät meiltä pyörälaukut, sadesuojat, pyöräilyvaatteet ja esimerkiksi pyörävalot helpottamaan matkan tekoasi!

    Kaupunkipyöräilyvaatteet - Kuorivaatteet, jotka näkyvät liikenteessä

    Työmatkapyöräilyyn sopivat kuorivaatteet tarjoavat suojaa sateelta ja tuulelta, samalla kun ne säilyttävät hengittävyyden ja liikkuvuuden. Nämä vaatteet ovat yleensä kevyitä ja helposti pakattavia, joten ne voidaan ottaa mukaan laukkuun ja pukea tarvittaessa. Kaupunki- ja työmatkapyöräilyyn soveltuvassa kuoritakissa on vedenpitävä ulkopinta sekä heijastavia yksityiskohtia. Kuorihousut on helppo pukea muiden housujen päälle.

    Syksyllä ja keväällä pyöräilyvaatteiden alle puetaan kosteutta siirtävä ja hengittävä aluskerrasto. Eristyskerroksena toimii tekniset pyöräilyvaatteet. Muista myös pukea lämpimät hanskat ja suojata kaulan alue huivilla.

    Kaupunkipyöräilyvarusteet - Lisää turvallisuutta varusteilla

    Kaupunkipyöräilyyn soveltuvat lainmukaiset ajovalot lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä liikenteessä. Valitse tehokkaat etu- ja takavalot, jotka ovat helppo kiinnittää pyörään ja joissa on eri valotilat. Kypärä on myös tärkeä osa turvallista pyöräilyä. Valitse kevyt ja hyvin ilmastoitava kypärä, jossa on säätömahdollisuudet ja heijastavia yksityiskohtia. Repuissa ja pyörälaukuissa on kätevä kuljettaa työmatkalla tarvittavia tavaroita, kuten tietokonetta, vaatteita ja eväitä. Suosi sellaisia laukkuja, jotka ovat kestäviä, vedenpitäviä ja heijastavia.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite