Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kiikarit ja lintukiikarit

    Kiikarit ovat melko vanha keksintö, sillä niitä on käytetty muodossa tai toisessa jo vuosisatoja. Tänä päivänä kiikarivalikoima on huikean laaja ja vaihtoehtoja löytyy takapihan lintubongauksesta aina ammattilaistason optiikalla varustettuihin kiikareihin. Lintukiikarit ovat ehkä kysytyimpiä malleja, ja valikoimastamme löytyy myös tähän erinomaisia vaihtoehtoja.

    KIIKARIT KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

    Kiikarivalmistajia on maailmalla useita. Partioaitan valikoimassa on tällä hetkellä kahden eri laatubrändin tuotteita: Nikon kiikarit ja Luger kiikarit. Molemmat valmistajat ovat pitkän linjan tekijöitä optiikan saralla. Nikon on japanilainen suuryhtiö, joka tunnetaan ennenkaikkea kameroistaan. Luger on saksalainen optiikan asiantuntija, joka on kehittänyt mm. Luger Dimm -erikoispinnoitteen, jota käytetään kaikissa Lugerin kiikareissa.

    Kummallakin valmistajalla on laaja valikoima kiikareita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi Nikonin Aculon W10 8x21 -kiikarit ja Lugerin DA 8x42 -kiikaritsoveltuvat erinomaisesti veneilyyn ja märkiin olosuhteisiin, sillä molemmat ovat täysin vesitiiviitä. Jos arvostat kiikareissa ennenkaikkea keveyttä Nikonin valikoimasta löytyy erinomainen vaihtoehto: Nikon Prostaff 7S 8x30.

    Halusitpa kiikareiltasi lähes mitä tahansa, Partioaitan valikoimasta löytyy todennäköisesti vaihtoehto tarpeeseesi. Tule vaikka myymälään katsomaan linssien läpi ja keskustelemaan asiantuntevien myyjien kanssa kiikaireiden ominaisuuksista ja sopivuudesta sinun harrastukseesi. Autamme mielellämme!

    Lue lisää
    Suodatin
    20 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite