Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Devold

    Vuonna 1853 perustettu Devold on vanhin norjalainen kudottuja vaatteita valmistava yritys. Ole Andreas Devold perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten halutessaan valmistaa mukavia, laadukkaita vaatteita, jotka suojaavat käyttäjäänsä myrskyiltä ja vaihtelevilta keleiltä. Devoldin tunnetuimpiin tuotteisiin lukeutuu varmasti upeat villapaidat ja laadukkaat merinokerrastot.

    Devold - yksi vanhimmista ulkovaatteiden valmistajista


    Devoldin periaatteena on, että vain huolehtimalla ympäristöstä ja eläimistä voi tehdä vaatteita ihmisille, jotka arvostavat luontoa. Ja Devoldin yhteistyöviljelijät uskovat puolestaan, että vain elämästään nauttivista lampaista saadaan laadukasta villaa.

    Laatuun ei ole oikoteitä. Siksi Devold hankkii vain parasta ja pehmeintä merinovillaa. Sillä kaikki villa ei ole samanlaista – villakuitujen väri, laatu ja pituus vaihtelevat. Devold myös kierrättää tekstiilituotantonsa ylijäämäpalat uusiin tuotteisiin ja hoitaa 90 % kuljetuksista maata tai merta pitkin.

    Arvot, joiden mukaan Devold of Norway on toiminut 1800-luvulta lähtien, ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan ennen. Laadukkaan lopputuotteen lisäksi on tärkeää tietää miten tuote on päätynyt kaupan hyllylle.

    Devoldin läpinäkyvä ja jäljitettävä arvoketju


    Tiesitkö, että suurin osa maailman villasta myydään huutokaupalla? Myynnin jälkeen villa aloittaa matkansa kankaaksi. Monipolvisen arvoketjun jäljitettävyys on osoittautunut haasteelliseksi, ja sen vuoksi Devold otti vuonna 2017 käyttöön Sheep to Shop -ohjelmansa. Tämä ohjelma varmistaa täyden jäljitettävyyden ja läpinäkyvyyden arvoketjun kaikissa vaiheissa ja varmistaa, ettei laadusta, eläinten hyvinvoinnista tai laidunmaiden ylläpidosta tingitä.

    Tuotantoketjun aikana on 20 laatutarkastusta, joilla taataan raaka-aineiden, kankaiden ja valmiiden tuotteiden korkea laatu. Devoldilla on suora rooli kaikissa tuotantoketjun osissa, raaka-aineista lähtien, sillä näin he pystyvät varmistumaan materiaalien ja toimintatapojen eettisyydestä ja kestävyydestä.

    Devoldin tuotanto tapahtuu omassa tehtaassa Liettuassa, jossa yritys työllistää 300 henkeä. Koko tuotantoketju lammasfarmilta tehtaalle on Devoldin hallinnassa. Devold onkin valinnutkin huolellisesti noin kymmenkunta viljelijää yhteistyökumppaneikseen. Tilat toimivat mahdollisimman kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla sekä ovat luopuneet julmista käytännöistä eläimiä kohtaan, kuten mulesingista. Devoldin villa on aina 100 % mulesing-vapaata.

    Jokaisella tuotteella on oma tarina, jonka voi jäljittää aina lampaaseen asti.

    Devoldin vaatimukset eläinten hyvinvoinnille

    • Eläimillä pitää olla pääsy raikkaaseen juomaveteen ja oikeanlaiseen ruokaan.
    • Eläinten hyvinvointi pitää taata oikeanlaisella elinympäristöllä ja niiden täytyy päästä halutessaan varjoon sekä mukaviin lepopaikkoihin.
    • Eläimille ei saa tuottaa kipua vaan niillä on oikeus oikeanlaiseen huolenpitoon ja hoitoon.
    • Eläinten pitää saada toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään.
    • Eläinten psyykkisestä hyvinvoinnista pitää huolehtia minimoimalla stressiä ja pelkoa aiheuttavat tekijät.

    Devold solmii pitkäaikaisia sopimuksia lampaankasvattajien kanssa. Nämä pitkäaikaiset sopimukset takaavat kasvattajille ennustettavat villan hinnat ja Devoldille laadukkaan, heidän tarkat laatuvaatimukset täyttävän villan jatkuvan saatavuuden.

    Tutustu Devold-valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Lue lisää
    Suodatin
    54 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite