Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    HANWAG-KENKIEN LESTIT

    Hyvän kengän tärkein ominaisuus on istuvuus. Erilaisilla nauhoitusratkaisuilla yksi kenkä voi istua moneen jalkaan, mutta huomattavasti miellyttävämpi kenkä syntyy kun sen lesti, eli muotti jonka mukaan kenkä valmistetaan, vastaa mahdollisimman hyvin käyttäjän jalkaa. Tästä syystä Hanwag valmistaa kenkiä usealla eri lestillä. Esimerkiksi Tatra-vaelluskengästä on saatavilla normaalilestin lisäksi leveämpi wide-malli, kapeampi narrow-malli ja Bunion-malli, joka on valmistettu Hanwagin Hallux valux -lestin mukaan ja sopii erinomaisesti niille, joilla on vaivaisenluu.

    Hanwag Tatra-mallisto 
    Wide - leveä lesti

    Wide-lesti on nimensä mukaisesti leveämpi kuin normaali lesti. Wide-lestin kantakuppi on samanlevyinen kuin normaalilestissä, mutta päkiän ja varpaiden kohdalta se on jalan molemmilta puolilta leveämpi kuin normaalilesti. Wide-lesti sopii erinomaisesti leveämpijalkaisille ulkoilijoille.

    Leveälestiset kengät 
    Narrow - kapea lesti

    Narrow-lesti on nimensä mukaisesti kapeampi kuin normaali lesti. Narrow-lestin kantakuppi on hieman kapeampi kuin normaalilestissä, päkiän ja varpaiden kohdalta se on jalan molemmilta puolilta selkeästi kapeampi kuin normaalilesti. Narrow-lesti sopii erinomaisesti ulkoilijoille, joiden jalka on kapea tai joilla on ongelmia löytää sopivaa kenkää jonka saisi kiristettyä hyvin istuvaksi.

    Kapealestiset kengät 
    Hallux Valgus - lisätilaa vaivaisenluulle

    Hallux Valgus -lesti, joka löytyy Hanwagin kaikista Bunion-malleista, on muuten kuin normaalilesti, mutta siinä on lisätilaa isovarpaan tyvinivelen kohdalla. Hallux Valgus -lesti on suunniteltu ulkoilijoille, jotka kaipaavat lisätilaa isovarpaan tyvinivelen kohdalle tai jotka kärsivät vaivaisenluun aiheuttamasta oireista.

    Bunion-mallisto 
    Straight - lisätilaa isovarpaalle

    Straight-lesti on kuin normaalilesti, mutta siinä on isovarpaalle enemmän tilaa. Siinä missä normaalilesti alkaa kaventumaan tasaisesti molemmilta puolilta kenkää päkiän kohdalla, Straight-lestissä isovarpaan puolelta varvastila jatkuu suorana ilman kaventumista.

    Lisätilaa isovarpaalle 
    Normaali lesti

    Yllä lueteltujen lestien lisäksi Hanwagilta löytyy normaalilesti, joka käy useimmille ulkoilijoille. Tervetuloa myymäläämme sovittamaan kenkiä asiantuntevien myyjiemme avustuksella.

    Normaali lesti 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite