Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    KENKIEN UUDELLEENPOHJAUS

    Laadukkaiden vaellus- ja retkeilykenkien ulkopohjat on mahdollista uusia ja vaihtaa. Loppuun asti kulutettu tai rikkoutunut pohja ei tarkoita, että kengän käyttöikä olisi tullut täyteen. Ulkopohja voidaan vaihtaa uuteen ja omaan jalkaan hyvin muotoutuneet kengät pääsevät uudelleen käyttöön.


    Uudet pohjat kenkiin

    Hinta vaelluskenkien uudelleenpohjaukseen on 140 euroa. Uudet pohjat on mahdollista saada kaikkiin Partioaitassa myytäviin Hanwagin (ei Blueridge-mallisto), Meindlin, Asolon ja Kavatin kenkiin.

    Näin kenkien pohjien uusiminen toimii:

    1. Tuo puhtaat kenkäsi Partioaitan myymälään viimeistään kuukauden 9. päivä. Toimitamme kengät 10:ntenä päivänä eteenpäin uudelleenpohjattavaksi. Jos haluat postittaa kengät, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme verkkokauppa@partioaitta.fi.

    2. Puhdista kengät huolellisesti ennen kuin tuot ne. Vesipesu ja kostealla rätillä irtolian poistaminen kengästä (avaa myös iltti ja puhdista se) ja pohjasta on riittävä. Muista myös kengän sisäpuoli pohjallisen alta. Kuivaa kengät huoneenlämmössä. Katso opas vaelluskenkien pesuun.

    3. Uudelleenpohjauksessa kestää kaikkinensa reilu 2 kuukautta. Juhlapyhien aikana (esim. joulun aika) aika voi olla pidempi. Huomaathan, että Meindlin maahantuoja lähettää pohjattavat kengät pohjattaviksi kahden kuukauden välein. Odotusaika voi siis Meindlin kohdalla olla pidempikin.  Ilmoitamme sinulle, kun kenkäsi ovat valmiit noudettavaksi myymälästämme.

    4. Pohjauksen hinta on 140 euroa, mikä sisältää ulkopohjan vaihdon. Myös kuljetukset tehtaalle ja takaisin myymälään sisältyvät maksuun. Maksu suoritetaan myymälässä. 

    • Sekä Hanwagin että Meindlin kengissä pohjien uusimisen lisäksi uusitaan myös kivirantti, pohjalliset ja nauhat. Jos haluat säästää vanhat pohjalliset ja nauhat, irrota ne ennen lähetystä ja ota itsellesi talteen.

    Hoida kenkien nahkaosia hyvin

    Hoitamalla ja vahaamalla kenkien nahkaosia säännöllisesti voi niitä käyttää jopa vuosikymmeniä. Omaan jalkaan ajan myötä täydellisesti muotoutuneita kenkiä voi käyttää hyvin pitkään vaihtamalla silloin tällöin pohjat. Vaelluskenkien hoitoon kuuluun pesu ja vahaus.

    Aiheeseen liittyvää:

    Vaelluskenkien pohjien haurastuminen

    Käyttämättöminä vaelluskenkien pohjat haurastuvat ja voivat murentua ja irrota. Säännöllisesti käyttämällä ja oikein säilyttämällä pohjien käyttöikää voi pidentää.

    Aiheeseen liittyvää:

    Suositut Hanwag-kengät 
    ennen ja jälkeen kuvat uudelleenpohjatuista vaelluskengistä
    ennen ja jälkeen kuvat uudelleenpohjatuista vaelluskengistä
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite