/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kenkien uudelleenpohjaus

    Laadukkaiden vaellus- ja retkeilykenkien ulkopohjat on mahdollista uusia ja vaihtaa. Loppuun asti kulutettu tai rikkoutunut pohja ei tarkoita, että kengän käyttöikä olisi tullut täyteen. Ulkopohja voidaan vaihtaa uuteen ja omaan jalkaan hyvin muotoutuneet kengät pääsevät uudelleen käyttöön.

    Uudelleenpohjaus

    Uudelleenpohjaus on mahdollista kaikkiin Partioaitassa myytäviin Hanwagin (ei Blueridge-mallisto), Meindlin, Asolon ja Kavatin kenkiin.

    Näin se toimii:

    1. Tuo puhtaat kenkäsi Partioaitan myymälään kuukauden 9:nteen päivään mennessä. Toimitamme kengät 10:ntenä päivänä eteenpäin uudelleenpohjattavaksi. Jos haluat postittaa kengät, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme verkkokauppa@partioaitta.fi.

    2. Puhdista kengät huolellisesti ennen kuin tuot ne. Vesipesu ja kostealla rätillä irtolian poistaminen kengästä (avaa myös iltti ja puhdista se) ja pohjasta on riittävä. Muista myös kengän sisäpuoli pohjallisen alta. Kuivaa kengät huoneenlämmössä. Katso opas vaelluskenkien pesuun.

    3. Uudelleenpohjauksessa kestää kaikkinensa reilu 2 kuukautta. Juhlapyhien aikana (esim. joulun aika) aika voi olla pidempi. Huomaathan, että Meindlin maahantuoja lähettää pohjattavat kengät pohjattaviksi kahden kuukauden välein. Odotusaika voi siis Meindlin kohdalla olla pidempikin.  Ilmoitamme sinulle, kun kenkäsi ovat valmiit noudettavaksi myymälästämme.

    4. Pohjauksen hinta on 115 euroa (2022 hinta), mikä sisältää ulkopohjan vaihdon. Myös kuljetukset tehtaalle ja takaisin myymälään sisältyvät maksuun. Maksu suoritetaan myymälässä. 

    • Sekä Hanwagin että Meindlin kengissä pohjien uusimisen lisäksi uusitaan myös kivirantti, pohjalliset ja nauhat. Jos haluat säästää vanhat pohjalliset ja nauhat, irrota ne ennen lähetystä ja ota itsellesi talteen.

    Hoida kenkien nahkaosia hyvin

    Hoitamalla ja vahaamalla kenkien nahkaosia säännöllisesti voi niitä käyttää jopa vuosikymmeniä. Omaan jalkaan ajan myötä täydellisesti muotoutuneita kenkiä voi käyttää hyvin pitkään vaihtamalla silloin tällöin pohjat. Vaelluskenkien hoitoon kuuluun pesu ja vahaus.

    Aiheeseen liittyvää:

    Vaelluskenkien pohjien haurastuminen

    Käyttämättöminä vaelluskenkien pohjat haurastuvat ja voivat murentua ja irrota. Säännöllisesti käyttämällä ja oikein säilyttämällä pohjien käyttöikää voi pidentää.

    Aiheeseen liittyvää:

    Suositut Hanwag-kengät 

    Paljon pidetty

    Meillä kaikilla on omat lempivarusteemme. Toisiin ihastuu nopeammin, kun taas toisia varusteita saa testailla useammalla retkellä ennen kuin niin ihastuu. Tällaiset tuotteet ovat olleet Partioaitan ydin jo vuodesta 1928. Kokosimme paljon pidettyjä lempivarusteita ja vinkit niiden hellään huolenpitoon.

    Katso paljon pidetyt tuotteet

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite