/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kenkien uudelleenpohjaus

    Laadukkaiden vaellus- ja retkeilykenkien ulkopohjat on mahdollista uusia ja vaihtaa. Loppuun asti kulutettu tai rikkoutunut pohja ei tarkoita, että kengän käyttöikä olisi tullut täyteen. Ulkopohja voidaan vaihtaa uuteen ja omaan jalkaan hyvin muotoutuneet kengät pääsevät uudelleen käyttöön.

    Uudelleenpohjaus

    Uudelleenpohjaus on mahdollista kaikkiin Partioaitassa myytäviin Hanwagin, Meindlin, Asolon ja Kavatin kenkiin.

    Näin se toimii:

    1. Tuo puhtaat kenkäsi Partioaitan myymälään kuukauden 9:nteen päivään mennessä. Toimitamme kengät 10:ntenä päivänä eteenpäin uudelleenpohjattavaksi. Jos haluat postittaa kengät, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme verkkokauppa@partioaitta.fi

    2. Uudelleenpohjauksessa kestää kaikkinensa noin 5 viikkoa. Huomaathan, että Meindlin maahantuoja lähettää pohjattavat kengät pohjattaviksi kahden kuukauden välein. Odotusaika voi siis Meindlin kohdalla olla huomattavasti pidempikin kuin 5 viikkoa.  Ilmoitamme sinulle, kun kenkäsi ovat valmiit noudettavaksi myymälästämme.

    3. Pohjauksen hinta on 115 euroa (2020 hinta), mikä sisältää ulkopohjan vaihdon. Myös kuljetukset tehtaalle ja takaisin myymälään sisältyvät maksuun. Maksu suoritetaan myymälässä. 

    • Hanwagin kengissä hintaan kuuluu myös kivirantin uusimisen sekä pohjallisten ja nauhojen vaihdon.

    Hoida kenkien nahkaosia hyvin

    Hoitamalla ja vahaamalla kenkien nahkaosia säännöllisesti voi niitä käyttää jopa vuosikymmeniä. Omaan jalkaan ajan myötä täydellisesti muotoutuneita kenkiä voi käyttää hyvin pitkään vaihtamalla silloin tällöin pohjat. Vaelluskenkien hoitoon kuuluun pesu ja vahaus.

    Aiheeseen liittyvää:

    Vaelluskenkien pohjien haurastuminen

    Käyttämättöminä vaelluskenkien pohjat haurastuvat ja voivat murentua ja irrota. Säännöllisesti käyttämällä ja oikein säilyttämällä pohjien käyttöikää voi pidentää.

    Aiheeseen liittyvää:

    Suositut Hanwag-kengät 

    Paljon pidetty

    Joistakin tuotteista tulee nopeasti lempivarusteita. Joistakin tuotteista tulee oma suosikki vasta useampien retkien jälkeen. Tällaiset tuotteet ovat olleet Partioaitan ydin jo vuodesta 1928. Kokosimme paljon pidettyjä lempivarusteita ja vinkit niiden hellään huolenpitoon.

    Katso paljon pidetyt tuotteet »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite