/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Paljasjalkakengät

    Jalassa miellyttävän tuntuiset paljasjalkakengät ovat jo usean vuoden ajan kasvattaneet suosiotaan lenkkeilijöiden ja ulkoilijoiden parissa. Suosio on täysin ansaittua, sillä paljasjalkakengillä kävely tai juoksu on parhaimmillaan mahtava kokemus. Monet paljasjalkakenkiä kokeilleet eivät enää vaihda takaisin perinteisempiin kenkiin.

    Neuvo kaikille paljasjalkakenkiä harkitsevalle: kokeile rauhassa ja tee omia vertailuja. Partioaitasta saat tutut ja tunnetut brändit: FiveFingers ja Merrell. Katso naisten ja miesten mallit: Naisten paljasjalkakengät | Miesten paljasjalkakengät

    Paljasjalkakengillä juostessa tai kävellessä oman jalan tuntuma maastoon ja maaston muotoihin on erinomainen. Paljasjalkakengän pohja on vain joitakin millimetrejä paksu, kenkämallista riippuen, mikä takaa lähes paljaan jalan tuntuman alustan pinnanmuotoihin. Paljoin jaloin juoksua pidetään yleisesti hyvänä jaloille, kunhan se ei tapahdu kovilla alustoilla. Suosituimpia paljasjalkakenkiä löytyy Merrelliltä ja FiveFingersiltä.

    Paljasjalkakengän tunnistaa

    Paljasjalkakenkien käyttö vahvistaakin jalkalihaksia aivan eri tavoin kuin perinteisten kenkien käyttö. Kenkien materiaali on joustavaa, mikä sallii jalan luonnollisen liikkeen. Paljasjalkakengistä on yleisesti kahta erilaista mallia:

    • paljasjalkakenkä, joka näyttää enemmän perinteiseltä kengältä
    • paljasjalkakenkä, jossa jokaiselle varpaalle on oma ns. osastonsa

    Erikoista ulkonäköä voikin pitää yhtenä paljasjalkakenkien menestyksen salaisuutena!

    Tervetuloa ostoksille!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite