Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Vihreämpi Valinta
    • (31)

    Kengät ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan

    Meiltä löydät kattavan valikoiman kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisiin olosuhteisiin. Joissakin kenkämalleissa on vedenpitävä kalvo, jonka ansiosta jalat pysyvät kuivana säällä kuin säällä. Tutustu valikoimaamme!

    Suomen sää on vaihteleva eikä yhdellä kenkäparilla pärjää koko vuotta. Kumisaappaat ovat ainakin välttämättömät lähes läpi vuoden. Talven liukkaimmilla keleillä nastakengät ovat pitävimmät ja turvallisimmat. Katso myös oppaistamme, kannattaako valita nastat vai kitkat. Ja sitten taas kesällä sandaaleissa jalat saavat ilmaa ja voivat paremmin pitkän talven jälkeen.

    Kengät retkeilyyn ja vaellukseen

    Oikeiden vaelluskenkien valinta voi olla joskus hankalaa, mutta oppaistamme löydät vinkkejä myös siihen. Esimerkiksi matalavartiset vaelluskengät sopivat mainiosti kevyeen retkeilyyn ja helppokulkuisille reiteille! Retkeilykäyttöön valmistettujen kenkien pohjat haurastuvat ympäristösyistä. Säännöllisesti kenkiä käyttämällä pidennät pohjien käyttöikää. Useimpiin vaelluskenkiin on mahdollista vaihtaa uudet pohjat, ja näin pidentää kenkien käyttöikää.

    Sukat ovat kenkien kaveri

    Hyvät sukat ovat jalkineiden toimivuuden kannalta erittäin tärkeät. Niiden täytyy siirtää kosteutta pois iholta, jotta sukka ei hiertäisi. Sukkia on suunniteltu eri tarkoituksiin ja eri vuodenaikoihin. Vaellussukissa on riittävän korkea varsi vaelluskenkiin. Hiihto- ja laskettelusukissa on puolestaan usein pidempi varsi, monoa ajatellen. Arkisukista löytyy taas pirteän värisiä versioita, joskus hieman harmaatakin arkea piristämään.

    Kenkätarvikkeet

    Pohjalliset ja kengännauhat kannattaa muistaa vaihtaa säännöllisesti uusiin, sillä lyttyyn kävellyt pohjalliset vaimentavat iskuja sekä siirtävät kosteutta pois huonommin. Nahkaisten jalkineiden hoito niille tarkoitetuilla hoitoaineilla pidentää kengän käyttöikää huomattavasti.

    Lue lisää
    Suodatin
    500 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite