Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Untuvatakit

    Laadukkaasta valikoimastamme löydät untuvatakkeja, jotka pitävät sinut lämpimänä. Untuvatakki on se kaikista lämpimin ja kevein vaihtoehto, kun tarvitaan todellista kylmänkestävyyttä. Suosituimpia untuvatakkeja ovat muun muassa Fjällrävenin ja Canada Goosen takit. Tutustu laajaan valikoimaamme alla ja myymälöissämme!

    Untuvatakkeja joka lähtöön

    Monet untuvatakit ovat parkatakkeja, mutta myös lyhyempiä ja täyspitkiä malleja kysytään paljon. Pitkä untuvatakki on lämmin ja suojaa tehokkaasti kylmältä ilmalta ja tuulelta, joka vielä voimistaa kylmyyttä. Edellä mainittujen brändien lisäksi valikoimastamme löydät mm. Haglöfsin ja Tierran untuvatakkeja. Tutustu myös hieman ohuempaan, mutta silti lämpimään kevytuntuvatakkiin. Suosioon ovat nousseet niin ikään toppaliivit, joiden täytteenä on usein untuvaa. Mikäli untuva materiaalina mietityttää tutustu vastauksiimme 10 kysymykseen untuvasta!

    10 kysymystä untuvasta »


    Huolla untuvatakkia oikein

    Untuvatuotteiden pesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on näin ollen lämpimämpi. Untuva on kuitua hinnakkaampi täyte, mutta oikein hoidettuna se on pitkäikäinen ja maksaa itsensä takaisin.

    Noudata aina untuvatuotteita pestessäsi valmistajan pesuohjeita, sillä tuotteen päälliskankaat, turkisreunukset tai muut yksityiskohdat saattavat vaatia erityisiä puhdistuskeinoja kuten kuivapesun pesulassa. Useat valmistajat sitovat tuotetakuun tuotteen asianmukaiseen hoitoon, joten tämänkin takia on syytä kiinnittää huomiota tuotteen pesulappuun.

    Säännöllisessä käytössä oleva untuvatakki kannattaa pestä kerran vuodessa, vaikkapa talven päätteeksi ennen sen siirtämistä säilytykseen. Tutustu ohjeisiimme ja vinkkeihin!

    Untuvatakin pesu ja hoito »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite