Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Talvitakit

        Pohjolan talvi on tunnetusti oikukas ja vaihteleva, mutta se mikä on varmaa on se, että joka vuosi se tulee. Kunnollinen talvitakki on kenties talven tärkein vaate, tarvitaanhan sitä lähes kaikissa ulkoilutilanteissa usean kuukauden ajan. Siksi talvitakin valinnassa kannattaa olla tarkkana, jotta valitsee juuri sopivanlaisen talvitakin omaan käyttötarkoitukseen. Tutustu talvitakkivalikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

        Lämpimät talvitakit joka menoon

        Käyttötarkoitus ratkaisee talvitakin hankinnassa oikeastaan kaiken, joten sen kartoittamisesta kannattaa lähteä liikkeelle.

        Tutustu myös Suomen laajimpaan Fjällräven-valikoimaan, josta löytyy täydellinen talvitakkivaihtoehto kaikkiin keleihin!

        Jos talvitakin valinta mietittyttää, käänny myymälässämme myyjien puoleen, autamme sinua mielellämme! Voit myös napata vinkit siihen, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon eri käyttötarkoituksiin talvitakkia valitessa:


        Opas talvitakin valintaan »        Laadukas ja kestävä talvitakki

        Talvitakki on usein hankinta, jota käytetään vuosia. Siksi ei ole aivan sama, minkälaisen talvitakin itsellesi hankit. Usein talvitakin ulkonäkö on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Eikä ihme, sillä vaatteissa, joita käyttää paljon, kuuluukin viihtyä ja tuntea olonsa hyväksi. Usein talvitakin pituus on myös asia, joka vaikuttaa sekä ulkonäköön että siihen, kuinka lämmin takki on.

        Laadukkaan talvitakin ominaisuuksiin kuuluukin se, että se on lämmin sekä käyttötarkoitukseensa oikeanlainen. Kolmas tärkeä ominaisuus talvitakeissa on kestävyys. Siksi ostohetkellä on hyvä tutustua takin materiaaleihin, viimeistelyyn ja yleiseen laatuun. 

        Untuvatakin pesu ja huolto

        Jos valitset talvitakiksesi untuvatakin, untuva on materiaalina pitkäikäinen, jos vain huolehdit siitä oikein. Muistathan, että puhdas untuva eristää likaista paremmin ja on näin lämpimämpi, joten untuvatakin pesu on suositeltavaa. Säännöllisessä käytössä takki kannattaakin pestä kerran vuodessa. 

        Noudata untuvatakin omia pesuohjeita, sillä takissa voi olla lisäksi muita materiaaleja, jotka vaativat erityistä huomiota. Tämä on tärkeää myös siksi, että yleensä valmistajat edellyttävät tuotteen asianmukaista hoitoa, jotta tuotetakuu on voimassa.

        Jos untuvatakkisi on vesipestävä, ja käytettävissä on iso pesukone sekä rumpukuivaaja, voit sen pestä myös kotona. Käytä tällöin untuvashampoota eli nestemäistä pesuainetta, joka on untuvatuotteelle tarkoitettu. Toinen vaihtoehto on tietysti takin vieminen pesulaan. 

        Olemme laatineet helpot ohjeet untuvatuotteiden pesuun, kyllästykseen ja kuivatukseen, nappaa vinkit talteen!


        Näin peset ja hoidat untuvatakkiasi »

        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite