Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Naisten talvitakit

    Naisten talvitakit ovat upeita kauniine leikkauksineen ja yksityiskohtineen, mutta samalla käytännöllisiä ja ihanan lämpimiä myös ihan kylmimmille pakkasille. Meiltä löydät laajan talvitakkivalikoiman eri talviaktiviteetteihin, lämpötiloihin sekä tyyleihin. Tutustu naisten talvitakkeihin alla sekä myymälöissämme! Autamme mielellämme oikeanlaisen talvitakin valinnassa.

    Naisten talvitakeissa on valinnanvaraa

    Kuten muidenkin vaatteiden ja varusteiden valinnassa, myös talvitakin valinnassa on hyvä lähteä liikkeellä kartoittamalla omat tarpeet takille sekä sen käyttötarkoitus. Näin saat rajattua laajaa valikoimaa heti kapeammaksi.

    Pohdi ainakin näitä talvitakkia valitessasi

    • Kuinka pitkä takin olisi hyvä olla - etsitkö lyhyempää vai pidempää mallia?
    • Kuinka paksua talvitakkia etsit? Onko mielessäsi kenties untuvatakki?
    • Saisiko olla huppu? Entäpä taskujen laita?
    • Pitääkö talvitakin olla vedenpitävä tai vettä hylkivä?
    • Toivotko kaksisuuntaista vetoketjua?

    Usein naisten talvitakeissa on eristeenä untuvaa tai jotain synteettistä materiaalia valmistajasta riippuen. Jos untuva mietityttää eikä ole tuttu materiaalina, katso vastauksemme 10 kysymykseen untuvasta.

    Naisten untuvatakit pitävät lämpimänä kylmemmilläkin keleillä, kun taas kevytuntuvatakit sopivat vähän lämpimämpiin talvi- ja syyspäiviin. Huppu puolestaan antaa lisäsuojaa viimalta ja pakkaselta. Suosituimpia naisten talvitakkeja ovat Fjällrävenin naisten talvitakit sekä Canada Goosen naisten talvitakit.

    Myös naisten talvitakit kaipaavat huolenpitoa

    Kun olet sitten löytänyt itsellesi sopivan talvitakin, pidäthän siitä hyvää huolta. Pese ja säilytä sitä oikein sekä korjaa rikkoutumat aina mahdollisimman pian. Siten pidennät sen elinikää.

    Mikäli olet päätynyt talvitakkivalinnassasi untuvatakkiin, tiesitkö että untuvatuotteidenkin pesu kannattaa? Nimittäin puhdas untuva eristää likaista paremmin ja siten on lämpimämpi. Olemme koonneet helpot ohjeet untuvatakin pesuun ja hoitoon, joten hyödynnä ne ja pidennä untuvatakkisi elinikää.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite