/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten ulkoilutakit

    Naisten ulkoilutakeissa on valinnanvaraa paitsi väreissä myös ominaisuuksissa. Retkeilytakin tärkein ominaisuus on säältä suojaaminen, oli se sitten kylmää, sadetta tai tuulta. Usein ulkoilutakki on näiden kompromissi ja esimerkiksi kovempaan vesisateeseen se ei yleensä sovi vaan silloin on käytettävä joko kuoritakkia tai sadetakkia.

    Naisten ulkoilutakeissa suosituimpia brändejä ovat jo pitkään olleet Fjällräven ja Sasta varmastikin paljolti niiden laadun ja myös tyylikkyyden ansiosta. Ulkonäön lisäksi ulkoilutakeissa tärkeä tekijä on myös toiminnallisuus ja soveltuvuus omiin harrastuksiin ja tarpeisiin. Taskut, huput ja tuuletusaukot tulevat tarpeeseen, kun suomalainen nainen ulkoilee, retkeilee, marjastaa tai vaeltaa.

    Laadukas ulkoilutakki suojaa vaihtelevalta säältä, istuu hyvin päälle ja sopii metsäretkien lisäksi myös kaupunkikäyttöön. Ulkoillessa on tärkeää olla oikeanlaiset, omaan käyttöön soveltuvat vaatteet. Ulkoilutakin valintaan kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota, ja miettiä, minkälaiseen käyttöön oma takki tulee ja minkälaisia ominaisuuksia siltä kaipaa. Ulkoilutakin pääasiallinen tarkoitus ei ole olla vedenpitävä, vaan ennen kaikkea mukava käyttää sekä hyvin hengittävä. Oikein kevyt tuulenpitävä takki on ihanteellinen matkoille ja varatakiksi reppuun, sillä se pakkautuu pieneen tilaan sekä tuo tarvittavaa lisäsuojaa tuulta vastaan.

    Fjällräven on naisten ulkoilutakeissa erittäin suosittu. Fjällrävenin omat G-1000 Eco- ja G-1000 HeavyDuty-kankaat ovat saaneet paljon kiitosta ominaisuuksistaan ja sopivuudestaan Pohjolan sääolosuhteisiin. Fjällrävenin naisten retkeilytakeista voidaan nostaa esille Keb Jacket, josta asiakaskin kertoo näin: "Paras takki ikinä. Loistava huppu, mainiot taskut. Hyvät ventilaatiot, jotka sallivat pääsyn väliasun taskuihin. Tekee sen mitä lupaa ja mihin on suunniteltu." Ulkoilutakilta ei varmasti voi enempää toivoa.

    Vaellustakeissa on panostettu kestäviin materiaaleihin, hyvään istuvuuteen sekä monipuolisiin ominaisuuksiin. Tilavalla hupulla varustetut takit tarjoavat lisäsuojaa päälle myös silloin, kun päässä on kypärä. Joissakin takeissa on käytetty joustavaa stretchiä, joka myötäilee mukavasti liikkeitä sekä tekee takista hengittävämmän. Perinteiset anorakit isolla kengurutaskulla ovat usein väljästi mitoitettuja, joten kerrostamalla ne toimivat myös viileämmillä keleillä. Naisten ulkoilutakit ovat monipuolisia retkeilykumppaneita, jotka sopivat niin vaelluksille, arkisille kävelylenkeille kuin moneen muuhunkin ulkoiluun. Valitse laajasta valikoimastamme unelmiesi takki!
    Lue lisää
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite