Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Merinovillasukat - 2 paria yhteishintaan 20 € »

    Naisten untuvatakit

    Naisten untuvatakki on laadukas ja lämmin vaihtoehto kylmemmille säille. Untuvatakki myös kestää oikein huollettuna pitkään käytössä. Valikoimamme ei jätä kylmäksi, sillä naisten untuvatakeista löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Tutustu valikoimaamme alla ja myymälöissämme!

    Naisten untuvatakki - mitä huomioida valinnassa?

    Talvitakkia valitessa kannattaa lähteä liikkeelle käyttötarkoituksesta ja omista mieltymyksistä. Huomioi ainakin seuraavat asiat:

    • Tarviiko takin olla vedenpitävä tai vettä hylkivä?
    • Taskujen määrä ja sijoittelu
    • Tarvitsetko takkiin huppua?
    • Takin pituus
    • Rannelämmikkeiden tarpeellisuus
    • Kuinka paksu takin tulisi olla?

    Myös untuvaan kannattaa tutustua, jotta termistö ja materiaali tulee tutuksi. Näin osaat arvioida paremmin eri untuvatakkeja. Olemme vastanneet 10 kysymykseen untuvasta, niistä kannattaa aloittaa.

    Olemme laatineet vinkit naisten talvitakin valintaan sekä listanneet naisten kolme untuvatakkia ohuista paksuimpaan. Mikäli valinta mietityttää, kurkkaa opas ja käänny ihmeessä myyjiemme puoleen myymälässä!

    Untuvatakin pesu ja hoito

    Untuvatakki on pitkäikäinen hankinta, jos sitä hoitaa ja pesee asianmukaisesti. Likaisena untuva ei esimerkiksi eristä eli lämmitä yhtä hyvin kuin puhtaana. Säännöllisessä käytössä oleva untuvatakki kannattaakin pestä kerran vuodessa, vaikkapa talven päätteeksi ennen sen siirtämistä säilytykseen. Olemme koonneet vinkit untuvatakin pesuun ja hoitoon, tutustu ja hyödynnä!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite