Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Vedenpitävät kuoritakit

    Gore-Tex on perinteikkäin vaihtoehto kuoritakin päämateriaaliksi. Ympäristöasioiden noustessa entistä tärkeämmäksi tekijäksi, useilta valmistajilta on tullut markkinoille kuorimateriaaleja, joiden valmistuksessa ympäristöystävällisyys on otettu entistä paremmin huomioon. Esimerkiksi Fjällräven on kehittänyt ekologisemman vaihtoehdon, jonka valmistus kuormittaa ympäristöä entistä vähemmän. Fjällrävenin Eco-Shell lanseerattiin 2015 ja on ollut huikea menestys siitä lähtien. Eco-Shell -vaatteissa on samat loistavat kuoritakin ominaisuudet, mutta ympäristön kuormittavuus valmistusvaiheessa on pyritty minimoimaan. Fjällrävenin lisäksi Haglöfsillä on Eco Proof ja Marmotilla EvoDry-tuoteperhe, jossa käytetään Marmotin omaa MemBrain-materiaalia.

    Kuoritakki on lähes joka kelin vaate, joka soveltuu monenlaiseen ulkoliikuntaan ja ulkoiluharrastukseen. Laskettelutakit ovat usein kolmikerroksisia kuoritakkeja.  Vesisateesta eikä kovasta tuulestakaan tarvitse välittää, kun päälläsi on laadukas kuorivaate. Tutustu lähemmin Eco-Shelliin ja muihin kuorimateriaalehin sivuillamme ja tule vaikka myymälään kokeilemaan. Katso myös oppaistamme, kuinka valita oikea vedenpitävä takki. Kun käytät takkia yhdessä kuorihousujen kanssa, pysyt kuivana kelistä riippumatta.

    NAISTEN KUORITAKKI

    Naisten kuoritakkien suunnittelussa on otettu huomioon naisten erilainen ruumiinrakenne miehiin verrattuna. Povessa on hieman enemmän tilaa ja leikkaukset on tehty muutenkin paremmin naisten vartaloille sopiviksi. Kuten monissa muissakin vaatteissa, myös kuoritakeissa naisten malleista löytyy usein hyvinkin värikkäitä ja rohkeitakin värejä, jotka takuuvarmasti erottuvat suomalaisessa luonnossa. Naisten takeista voi mainita Tierra Back Up Jacket, joka kevyenä ja pieneen pakkautuvana on helppo kuljettaa mukana varatakkina.

    MIESTEN KUORITAKKI

    Miesten kuoritakeista löytyy malleja, jotka on suunniteltu erityisesti tiettyä aktiviteettiä silmällä pitäen. Niinpä voit valita kuoritakin pyöräilyyn, vaellukseen tai monipuoliseen, ympärivuotiseen liikkumiseen.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite