/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven Eco-Shell

    Suosittuja Eco-Shell-tuotteita 

    ECO-SHELL SUOJAA ILMASTOKOMPENSOIDUSTI

    Fjällrävenin Keb Eco-Shell -malliston tuotteissa käytetään yhtä edistyksellisimmistä kuorimateriaaleista Eco-Shelliä, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja jonka ilmastovaikutukset on kompensoitu. Fjällrävenillä on aiemminkin ollut Eco-Shell-tuotteita, mutta nyt tuotteet ja teknologia ovat uusiutuneet täysin.

    Kuorivaatemallistosta löytyvät 100 % vedenpitävät, mutta samalla hengittävät Eco-Shell -takki, anorakki sekä housut.

    Ympäristönäkökulma on olennainen osa valmistusta ja lopputuotetta. Fjällräven Eco-Shell -kuorimateriaali on valmistettu osittain kierrätetystä polyesteristä.  Valmistuksesta ja kuljetuksista aiheutuvat ilmastopäästöt on kompensoitu hiilidioksidiperusteisesti investoimalla esimerkiksi tuulivoimaan Kiinassa.

    PALKITTUA TOIMINNALLISUUTTA MUKAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ

    Eco-Shell -materiaalin vedenkestävyys on 30 000 mm ja hengittävyys 26 000 g/m2/24h. Se sopii hyvin myös vaativiin olosuhteisiin, kun tarvitaan luotettavaa ja vedenkestävää varustusta. Hengittävyytensä ansiosta se siirtää kehon kosteuden tehokkaasti ulos.  

    Kalvo on vaatteessa kierrätetystä polyesteristä valmistettua pintamateriaalia vasten. Kalvon taustapuolelle on laminoitu ohut vuori, joka suojaa kalvoa sisäpuolelta tulevalta kulutukselta. Pinta on käsitelty kyllästysaineella, joka ei sisällä lainkaan fluorihiiltä, mikä on merkittävä osa Eco-Shellin ympäristöystävällisyyttä.

    Eco-Shell -materiaali tuntuu käteen pehmeältä ja vaatteet myötäilevät vaivatta vartalon liikkeitä.

    Fjällrävenin kolmikerroksinen Keb Eco-Shell Anorak palkittiin outdoor-alan kansainvälisillä ISPO-messuilla viime talvena outdoor-sarjassa. Perusteluiksi tuomaristo mainitsi ensiluokkaisen ympäristöystävällisyyden ilman, että toiminnallisuudesta on lainkaan tingitty.

    Tutustu myös Eco-Shellin hoito-ohjeisiin »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite