Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ulkoilutakit

    Ulkoilutakki on monikäyttöinen ulkoilu- ja retkeilykumppani. Ulkoilutakissa kannattaa siksi panostaa laatuun, pidempään käyttöikään, korjattavuuteen ja huollettavuuteen. Hyvä ulkoilutakki voikin toimia myös retkeilytakkina tai jopa vaellustakkina, jolloin yhden takin taktiikalla pääsee pitkälle! Suosittuja ulkoilu- ja retkeilytakkeja löytyy mm. Fjällräveniltä, Sastalta, Patagonialta ja Tierralta. Meiltä löytyy niin vedenpitäviä, hengittäviä, ohuita kuin paksumpiakin ulkoilutakkeja. Tutustu valikoimaamme alla ja myymälöissämme!

    Ulkoilutakin valintaan kannattaa panostaa

    Retkeilijän ja ulkoilijan tärkeimpiä vaatteita on kunnollinen ulkoilutakki. Sen valintaan kannattaakin siksi panostaa. Ulkoilutakin valinnassa kannattaa lähteä liikkeelle siitä, missä ulkoilutakkia aikoo käyttää ja millaisia ominaisuuksia takilla olisi siten hyvä olla. Yhden takin taktiikalla ja ensimmäiseksi vaellustakiksi vedenpitävä kuoritakki voi myös olla hyvä valinta. 

    Ulkoilutakissa pohdittavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

    • hengittävyys
    • veden- ja tuulenpitävyys
    • taskujen määrä ja niiden sijoittelu
    • huppu
    • takin materiaali
    • korjattavuus ja huollettavuus
    • kestävyys
    • pakattavuus ja paino - tarviiko takin pakkautua pieneen tilaan?

    Mikäli valinta mietityttää tai olet kahden vaiheilla, tule piipahtamaan myymälässämme, autamme mielellämme! Kannattaa napata vinkit myös takin valinta -oppaastamme.

    Ulkoilutakin valinta »

    Huolla ulkoilutakkiasi

    Kun olet löytänyt sopivan ulkoilutakin tai mietit valinnassa takin huollettavuutta, tutustu ulkoilutakin pesuun ja hoitoon. Huoltamalla ulkoilutakkiasi se säilyy hyvänä pidempään ja toimii, kuten se on suunniteltu. Kurkkaa vaatteiden pesu- ja hoito-ohjeemme sekä huoltotarvikevalikoimamme!

    Vaatteiden pesu ja hoito » Pesu- ja hoitotarvikkeet »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite