/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Makuupussit

    Huippulaadukkaat makuupussit monipuoliseen käyttöön. Makuupussi on retkeilijän perusvaruste, joka kulkee yleensä aina mukana yön yli kestävillä retkillä ja vaelluksilla. Makuupussien valikoima ja vaihtoehdot erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on laaja. Valikoimassamme on sekä kuitu- että untuvamakuupusseja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Kesäkäyttöön tarkoitetut makuupussit ovat yleensä nykyaikaista, hyvin eristävää keinokuitua. Kesäaikaan lämpötilat laskevat harvoin nollan alapuolelle, joten kuitu on erinomainen ja edullinen vaihtoehto makuupussin eristeeksi.

    Makuupussit eri vuodenajoille
    Talvimakuupussit ovat pääsääntöisesti untuvatäytteisiä. Untuva on luonnollinen, erinomainen eriste, jonka ominaisuudet ovat täysin ylivoimaisia keinokuituisiin eristeisiin verrattuna. Siksi untuvaa käytetään sellaisissa makuupusseissa, joilla yövytään erittäin kylmissä olosuhteissa. Ennen makuupussin ostoa onkin hyvä miettiä omat tarpeet ja käyttökohteet valmiiksi, jotta voit hankkia sellaisen tuotteen, joka on sopiva juuri sinun käyttöösi.

    Kesämakuupussit ovat kevyempiä ja ohuempia kuin talvimakuupussit ja usein keinokuitutäytteisiä. Kesäaikaan yövytään usein suhteellisen lämpimissä olosuhteissa eikä silloin tarvita untuvan eristyskykyä. 

    Kolmen vuodenajan makuupussit ovat monikäyttöisiä varusteita, joiden käyttöaika on keväältä syksyyn ja pakkaskeleihin asti. Näistä makuupusseista löytyy vaihtoehtoja niin kuitu- kuin untuvatäytteilläkin. Kuidun etu untuvaan on parempi kosteuden sietokyky.

    Makuupussia hankkiessa, kysy itseltäsi ainakin seuraavat kysymykset:

    • Kuinka usein tarvitsen makuupussia?
    • Käytänkö makuupussia ympäri vuoden vai ainoastaan tiettyyn aikaan vuodesta?
    • Onko yöpymispaikkani useimmiten vaellusmatkan päässä vai yövynkö lähimaastossa?

    Autamme makuupussin valinnassa

    Tarvitsetpa makuupussia vaativaan talvikäyttöön ja rankoille vaelluksille tai kevyempään retkeilykäyttöön, Partioaitasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan makuupussin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myymälöihimme tai verkkokauppaan.

    Makuupussin valintaoppaasta löydät hyviä vinkkejä sinulle sopivimman makuupussin valintaan. Katso myös, kuinka makuupussi pakataan. Makuupussin käyttöikää ja elinkaarta voit pidentää huomattavasti huoltamalla sitä oikein ja säännöllisesti. Makuupussin pesu- ja hoito-ohjeet löydät niinikään oppaistamme.

    Lue lisää
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite