Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvimakuupussit

    Talviretkeily on kasvattanut suosiotaan viime vuosina huimasti ja on samalla lisännyt siinä tarvittavien varusteiden kysyntää. Yksi tärkeimmistä varusteista talvella retkeilijöille ja vaeltajille on lämmin talvimakuupussi.

    Valtaosa talvikäyttöön tarkoitetuista makuupusseista on untuvatäytteisiä, mutta leudommille talvikeleille käy hyvin myös laadukas kuitutäytteinen pussi. Untuvan suosiota erityisesti talvimakuupussien täytteenä selittää sen ylivoimainen kyky sitoa ilmaa painoonsa nähden. Samaan ei päästä millään keinotekoisella täyteaineella. Erinomainen esimerkki laadukkaasta untuvamakuupussista on Fjällräven Polar -20. Siinä on käytetty täytteenä Fjällrävenin hienointa untuvaa, joka lämmittää kylmimmilläkin pakkasilla ja pakkautuu pieneen tilaan.

    Toinen huippulaadukas talvimakuupussi on Western Mountaineering Lynx MF 180 Unisex. Tämän USA:ssa valmistetun makuupussin paino on 1415 g ja mukavuuslämpötila (miehet) – 23 °C. Erittäin suositeltava kumppani talvivaelluksille Lappiin.

    Jos etsit itsellesi sopivaa makuupussia, tutustu myös oppaisiimme, josta löytyy vinkkejä myös makuupussin valintaan. Kaikissa myymälöissämme asiantunteva henkilökunta opastaa myös mielellään oikean tuotteen valinnassa lähtökohtana omat tarpeesi.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite