Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Retkipyöräily

    Retkipyöräily - Useampi päivä pyörän selässä

    Retkipyöräily eli bikepacking on noussut vaihtoehdoksi perinteisen retkeilyn ja vaeltamisen rinnalle. Pyörällä voi tehdä retkiä hieman kauemmaskin ja nähdä luontoa eri näkökulmasta. Retkipyöräily on monipuolinen laji, joka sopii miltei kenelle tahansa. Jotta pyöräretkesi onnistuisi, on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon sekä muutamia varusteita, jotka tekevät retkestäsi mukavamman. Autamme mielellämme sinua retkelle valmistautumisessa!

    Retkipyöräilyvarusteet - Retkeilytarvikkeet kätevästi pyörään kiinnitettynä

    Retkipyöräilyssä käytetään erityyppisiä tankolaukkuja, satulalaukkuja, reppuja ja sivulaukkuja, jotka tarjoavat säilytystilaa tarvittaville ruokailuvarusteille, vaatteille ja yöpymisvarusteille. Tärkeää on pakata kevyesti ja älykkäästi, jotta paino on tasapainossa pyörän ympärillä ja pyöräily on mukavaa ja turvallista. 

    Retkipyöräilyvaatteet - Ergonominen muotoilu takaa esteettömän polkemisen

    Valitse hengittävät ja pyöräilyyn mitoitetut vaatteet pitkille retkille. Hyvät retkipyöräilyvaatteet kuivuvat nopeasti ja pitävät ihon kuivana myös hikoillessa tai sateessa. Muista myös pakata mukaan veden- ja tuulenpitävät varavaatteet ja ota huomioon vaatteiden näkyvyys liikenteessä. Retkipyöräilyvaatteissa voi olla käteviä taskuja ja säilytystiloja, joihin voi laittaa pientarvikkeita, kuten puhelimen, avaimet tai energiageelit.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite