Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Naisten juoksukengät ja lenkkikengät

    Harrastat sitten kävelylenkkejä, vauhdikasta juoksua maastossa tai ultrapitkiä polkujuoksulenkkejä, löydät meiltä tarpeisiisi sopivat lenkkikengät. Kengät ovat tärkein varuste lenkkiharrastuksessa, ja oikeanlaisiin jalkineisiin kannattaa todella panostaa, sillä näin voit jopa välttyä väärien jalkineiden aiheuttamilta rasituksilta ja vammoilta. Pehmeillä neulaspoluilla juostessa lenkkikengiltä ei vaadita niin paljon vaimennusta kuin asfaltilla juostessa.

    Monet vannovat poluilla juostessaan paljasjalkakenkien nimeen, sillä ne tarjoavat tarkan tuntuman maastoon ja vahvistavat jalkojen lihaksia monipuolisesti.

    Naisten urheilukengät kattavat monipuolisen valikoiman erilaisia kenkiä minimaalisesta vaimennuksesta runsaammin vaimennettuihin lenkkareihin. Jos tykkäät lenkkeillä säällä kuin säällä, niin valintasi saattaa kohdistua vedenpitäviin juoksukenkiin. Polkujuoksuun suunnitelluissa maastojuoksukengissä on kiinnitetty erityistä huomiota pohjan kuviointiin, jotta pito olisi ihanteellinen myös kallioilla ja juurakoissa. Huippumerkit, kuten Salomon, Altra, Hoka One One ja Merrell takaavat sen, että laadusta sinun ei ainakaan tarvitse tinkiä.
    Lue lisää
    Suodatin
    27 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite