/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Naisten paljasjalkakengät

    Meiltä löydät laadukkaan valikoiman naisten paljasjalkakenkiä. Paljasjalkakengissä onkin paljon etuja, joita muiden kenkien käytöllä ei saavuteta. Luonnossa kulkiessa paljasjalkakengät tarjoavat erinomaisen tuntuman maaston muotoihin. Kengät, joissa on ohuet pohjat jäljittelevät paljailla jaloilla kulkemista, vahvistavat jalkojen lihaksia monipuolisesti ja saattavat ehkäistä erilaisilta jalkavaivoilta. Mikäli olet hankkimassa ensimmäisiä paljasjalkakenkiäsi, kannattaa muistaa, että niiden käyttöön tulee totutella pikkuhiljaa, sillä jalat ovat mahdollisesti tottuneet vahvasti vaimennuttuihin kenkiin. Tutustu naisten paljasjalkakenkävalikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Naisten paljasjalkakengissä on eroja

    Naisten paljasjalkakenkiä löytyy erilaisia:

    • Paljasjalkakenkiä, jotka ovat perinteisen kengän näköisiä. Perinteisen mallin paljasjalkakengät ovat usein melko leveitä lestiltään, jotta varpaat pääsevät niissäkin levittäytymään mahdollisimman luontaisesti.
    • Paljasjalkakenkiä, jotka ovat viisivarpaisia malleja, joissa jokaiselle varpaalle on oma lokeronsa. Viisivarvasmalleissa varpaat pääsevät levittäytymään luontaisesti, sekä työskentelemään vieläkin enemmän samaan tyyliin kuin paljain jaloin kävellessä tai juostessa. 
    Tutustu valikoimaamme!
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite