Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten talvitakit ja toppatakit

    Miesten talvitakkivalikoimastamme löydät takkeja eri talviaktiviteetteihin, lämpötiloihin ja tyyleihin. Tutustu nyt laadukkaisiin, lämpimiin ja ajattomiin miesten talvitakkeihin ja toppatakkeihin alla sekä myymälöissämme!

    Valitse oikeanlainen miesten talvitakki

    Talvitakin valinnassa kannattaa lähteä liikkeelle miettimällä millaisiin aktiviteetteihin ja olosuhteisiin sitä tarvitsee. Näin saat rajattua laajaa valikoimaa jo mukavasti kapeammaksi.

    Pohdi talvitakkia valitessasi ainakin näitä

    • Kuinka paksu takin vuoren pitää olla? Millaisissa lämpötiloissa käyttäisit takkia?
    • Toivotko, että talvitakissa on käytetty jotain tiettyä eristettä, kuten vaikkapa untuvaa?
    • Tuleeko takin olla vedenpitävä tai vettä hylkivä?
    • Kuinka pitkä talvitakin olisi hyvä olla? 
    • Entäpä onko taskujen määrällä väliä?
    • Olisiko huppu hyvä olla?

    Monissa talvitakeissa on huppu, joka on kiva vetää pään suojaksi, kun oikein vihmoo ja pakastaa. Talvitakeissa yleensä eristeenä on joko untuvaa tai jotain synteettistä materiaalia valmistajasta riippuen. Paksut untuvatakit soveltuvatkin hyvin kaikkein kylmimmille pakkaskeleille ja kevytuntuvatakit puolestaan hieman lämpimämpään keliin. Jos untuva mietityttää eikä ole tuttu materiaalina, katso vastauksemme 10 kysymykseen untuvasta.

    Suosittuja miesten talvitakkeja ovat ainakin Fjällrävenin miesten talvitakit sekä Canada Goosen miesten talvitakit.

    Miesten talvitakit ja toppatakit kaipaavat huoltoa

    Kun olet sitten löytänyt itsellesi sopivan talvitakin, pidäthän siitä hyvää huolta. Pese ja säilytä sitä oikein sekä korjaa rikkoutumat aina mahdollisimman pian. Siten pidennät sen elinikää. Noudata aina takin omia pesu- ja hoito-ohjeita, sillä takin päälliskankaat, turkisreunukset tai muut yksityiskohdat saattavat vaatia erityisiä puhdistuskeinoja, kuten kuivapesun pesulassa. Useat valmistajat sitovat tuotetakuun tuotteen asianmukaiseen hoitoon, joten tämänkin takia on syytä kiinnittää huomiota tuotteen pesulappuun.

    Mikäli olet päätynyt talvitakkivalinnassasi untuvatakkiin, tiesitkö että untuvatuotteidenkin pesu kannattaa? Nimittäin puhdas untuva eristää likaista paremmin ja siten on lämpimämpi. Olemme koonneet helpot ohjeet untuvatakin pesuun ja hoitoon, joten hyödynnä ne ja pidennä untuvatakkisi elinikää.

    Lue lisää
    Suodatin
    69 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite