Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Nokian jalkineet

    Nokian Jalkineet sai nimen Nokia vuonna 1967, kun tehdas oli siirretty Helsingistä Nokialle, mutta kumijalkineiden valmistus alkoi jo 1898. Emoyhtiö Nokiasta erkani Nokian Jalkineet ja Nokian Renkaat vuonna 1973. Heti alusta pitäen laadukkaat, Suomen kosteaan ilmastoon sopivat kumijalkineet saavuttivat suuren suosion.

    Sodan jälkeen vaatimukset erikoisjalkineista ja malleista harrastuskäyttöön kasvoivat, ja eritoten 1960-luvulla purjehtijoille suunniteltu Hai muodostui vuosien saatossa ikoniksi. Vuonna 1973 syntyi toinen ikoni, korkeavartinen Kontio.

    Vuodesta 2007 alkaen Nokian koko tuotanto tuotantolinjoineen oli siirretty Serbiaan ja Slovakiaan kahdelle ISO-sertifioidulle sopimusvalmistajalle. Jalkineiden suunnittelu, istuvuus, materiaalit ja valmistusprosessi mukaan lukien, tapahtuu edelleen Suomessa, ja valmistuskin on edelleen käsityötä perinteisin, suomalaisin metodein. Kehitystyö on poikinut paljon erilaisia kumisaapasmalleja erilaisiin lajeihin, aina kaupunkikäytöstä suunnistukseen ja vaellukseen. Erinomainen istuvuus ja kestävyys sekä modernit materiaalit ovat Nokian Jalkineen tunnuspiirteet.

    Nokian Jalkineet käyttää valmistukseen vain täysin uusiutuvaa luonnonkumia. Ylijäämäkumi käytetään mahdollisimman tehokkaasti tuotannossa uudestaan, ja tuotteiden korkea laatu takaa jalkineiden pitkän käyttöiän ja siten säästeliään resurssienkäytön.

    Lue lisää

    Ei valittuja suodattimia
    Saatavilla Hampurin myymälässä

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite