Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Nokian Jalkineet

    Nokian Jalkineet käyttää valmistukseen vain täysin uusiutuvaa luonnonkumia. Ylijäämäkumi käytetään mahdollisimman tehokkaasti tuotannossa uudestaan, ja tuotteiden korkea laatu takaa kenkien pitkän käyttöiän ja siten säästeliään resurssienkäytön.

    Nokian kumisaappaat kuuluvat oleellisena osana suomalaiseen kesään yhtä hyvin kuin juhannuskokko ja yötön yö. Tutustu Partioaitan Nokia-mallistoon ja tule sovittamaan kumisaappaita myymälään tai osta helposti verkkokaupastamme.

    Nokian Jalkineet sai nimen Nokia vuonna 1967, kun tehdas oli siirretty Helsingistä Nokialle, mutta kumisaappaiden valmistus alkoi jo 1898. Emoyhtiö Nokiasta erkani Nokian Jalkineet ja Nokian Renkaat vuonna 1973. Heti alusta pitäen laadukkaat, Suomen kosteaan ilmastoon sopivat kumisaappaat saavuttivat suuren suosion.

    Sodan jälkeen vaatimukset erikoisjalkineista ja malleista harrastuskäyttöön kasvoivat, ja eritoten 1960-luvulla purjehtijoille suunniteltu Hai muodostui vuosien saatossa ikoniksi. Vuonna 1973 syntyi toinen ikoni, korkeavartinen Kontio.

    Vuodesta 2007 alkaen Nokian koko tuotanto tuotantolinjoineen oli siirretty Serbiaan ja Slovakiaan kahdelle ISO-sertifioidulle sopimusvalmistajalle. Kenkien suunnittelu, istuvuus, materiaalit ja valmistusprosessi mukaan lukien, tapahtuu edelleen Suomessa, ja valmistuskin on edelleen käsityötä perinteisin, suomalaisin metodein. Kehitystyö on poikinut paljon erilaisia kumisaapasmalleja erilaisiin lajeihin, aina kaupunkikäytöstä suunnistukseen ja vaellukseen. Erinomainen istuvuus ja kestävyys sekä modernit materiaalit ovat Nokian Jalkineen tunnuspiirteet.

    Lue lisää
    Suodatin
    10 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite