Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pakkauslista viikon vaellukselle

    Rinkka selkään ja retkelle


    Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen hektisen elämän keskellä. Erämaan oma elämänkulku herättää uteliaisuuden ja auttaa unohtamaan arjen askareet sekä aina piippaavat kännykät.

    Pidempiä retkiä on helpointa suunnitella valmiiksi suunnitelluille retkeilyreiteille. Retkeilyreittien varteen on valmiiksi rakennettu liikkumista helpottavia rakenteita ja palveluita. Tasaisin välimatkoin pystytetyt nuotiopaikat ja autiotuvat tuovat turvaa ja auttavat rytmittämään päivän etappeja. Usein myös retkeilyreitit on suunniteltu alueille, joilla on upeita maisemia ja nähtävyyksiä.

    Metsät, suot ja tunturit ovat hyviä retkeilykohteita. Kansallispuistot tarjoavat paljon valmiita reittejä sekä luontopolkuja. Erämaat tarjoavat retkeilyreittien lisäksi haastetta sekä omaa rauhaa. Tutustu huolella etukäteen retkikohteeseen ja suunnittele retki perusteellisesti. Varaudu yllätyksiin.

    Mitä kaikkea pitikään pakata mukaan vaellukselle? Ensikertalaiselle voi olla vaikeaa jättää ylimääräiset tavarat pois. Helposti tulee otettua mukaan turhaa tavaraa "varmuuden vuoksi", mikä vie vain tilaa rinkasta ja tuo lisäpainoa. Tärkeitä tavaroita ei kuitenkaan saa jättää pois rinkasta.

    Olemme koonneet varustelistan mitä pakata mukaan viikon mittaiselle vaellukselle Suomen Lappiin. Listasta on toivottavasti apua rinkan pakkaamisessa ja reissun suunnittelussa. Lista pohjautuu Partioaitan henkilökunnan omilla reissuillaan hyväksi havaitsemiin varusteisiin. Lista muuttuu luonnollisesti matkan päämäärän ja ajankohdan sekä omien mieltymysten mukaisesti, mutta tärkeimmät asiat säilyvät melko muuttumattomina. Annamme mielellämme pakkausvinkkejä sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiinne. Tulkaa kysymään myymälähenkilökunnaltamme tai kysykää sähköpostitse vinkkejä.

    Inspiraatiota blogista

    Lue blogeja aiheesta vaellus »

    Lataa pakkauslista:

    Avaa tulostettava PDF »

    VAATTEET

    KENGÄT JA SUKAT

    RUOKAILU

    Teltat, makuupussit ja muut yöpymisvarusteet 

    LIIKKUMINEN

    ENSIAPU JA HYGIENIA

    Ensiapu- ja hygieniatarvikkeet 

    MUUTA TARPEELLISTA

    Muuta tarpellista tarviketta vaellukselle 

    Lähiretkeilijän kohdeopas

    Lähiretkeilijän kohdeoppaasta löydät helposti retkikohteet niin lyhyelle päiväretkelle kuin pidemmillekin retkille. Kohdeoppaaseen »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite