/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pakkauslista päiväretkelle

    Päiväretken pakkauslista tekee lähdöstä helppoa

    Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen kiireisen elämän keskellä. Lyhytkin lenkki lähiluonnossa tekee hyvää, jos ei ole mahdollisuutta päästä usean vuorokauden seikkailulle. Pääsyä luontoon, istuskelua ja hienoja maisemia alkaa odottaa sitä enemmän mitä lähempänä lähtö on. Kun vihdoin on retkellä, muistaa nopeasti, miten hyvältä ulkona ja luonnon keskellä oleminen tuntuu.  

    Aina ei tarvitse edes lähteä kansallispuistoon. Jo muutaman tunnin lähiretkelle voi lähteä kotinsa lähiympäristöön tai päiväksi naapurikaupungin virkistysalueille löytämään uusia ulottuvuuksia tutuista seuduista. 

    Päiväretki maastoon hyvällä säällä ei vaadi kovinkaan ihmeellisiä varusteita. Tietyistä perusasioista on kuitenkin hyvä huolehtia ennen luontoon lähtöä.

    Selaa klubilaisten pakkauslistoja ja jaa oma pakkauslistasi

    Mitkä ovat sinun vakiovarusteesi retkellä? Onko sinulla käytössä itse tehty ja hyväksi havaittu pakkauslista, jota hyödynnät retkillä?

    Keräämme 365-klubilaisten ja Partioaitan henkilökunnan pakkauslistoja sivuillemme. Pakkauslista voi olla tehty päiväretkeä, yön yli retkeä tai viikonloppuvaellusta varten. Se voi olla myös esimerkiksi melontaretkelle tai fatbike-retkelle.

    Lue lisää »

    Kun valitsee retkelle kenkiä, pitää ottaa huomioon päivän säätiedotus. Lämpimällä ja kuivalla säällä on syytä suosia hengittävää kenkää. Kuumana päivänä jalka hikoaa kalvollisissa kengissä tai kumisaappaissa. 

    Jos luvassa on sadetta tai maasto on kostea, ovat kalvokengät ja kumisaappaat paras valinta. Juurakkoisilla poluilla tai kulkemattomassa maastossa liikuttaessa kengässä tulisi olla hieman vartta nilkkaa tukemaan.

    Sukan valinta on erityisen tärkeää. Vältä puuvillasukkia. Keinokuitusukat tai villaa sisältävät sukat ovat parhaita ulkoilessa. 

    Muista myös, ettei uusi kenkä ole välttämättä heti mukava. Kokeile kenkää ensin vaikka iltakävelyllä, niin tiedät kuinka jalkasi siihen reagoi. Varaa päiväretkellekin Ensiapupakkaus ja rakkolaastaria, jos uudet kengät aluksi hankaavat. 

    Aiheeseen liittyvää:

    Vaatteet