Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pakkauslista päiväretkelle

    Pakkauslista päiväretkelle

    Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen hektisen elämän keskellä. Lyhyt lenkki lähiluonnossa voi jo hetkellisesti tehdä saman vaikutuksen kuin pidempi usean vuorokauden seikkailu pohjoisen erämaissa. Pääsyä luontoon ja istuskelua ja rupattelua nuotiolla alkaa odottaa sitä enemmän mitä lähempänä lähtö on. Toiset retkeilevät enemmän, toiset vähemmän, mutta suurin osa varmasti nauttii olostaan ulkona enemmän, kuin ennen lähtöä olisi ehkä muistanutkaan.

    Retken ei aina tarvitse olla pitkä, suunnittelua vaativa vaellus, tai edes pako jonkin kansallispuistomme poluille viikonlopuksi – ulos retkelle voi mennä yhtä hyvin päiväksi tai puoleksi kotinsa lähiympäristöön, löytämään uusia ulottuvuuksia tutuista seuduista.

    Lähiretkelle voi ottaa repun selkään ja pakata päivän eväät mukaan. Istua rauhalliseen paikkaan ja ihailla maisemia, ottaa hetki aikaa itselleen ja luonnolle – kuunnella mitä luonnolla on sinulle kerrottavana. Lähiluontoon tutustuminen voi avata kotiseutua paremmin sekä tehdä ympäristöstä tutun ja turvallisen. Jokainen retki voi olla erilainen ja avata uusia ulottuvuuksia.

    Lue oppaita ja blogeja aiheesta päiväretkeily »    Avaa tulostettava pakkauslista PDF-tiedostona »    VAATTEET


    RUOKAILU


    LIIKKUMINEN


    ENSIAPU JA HYGIENIA


    MUUTA TARPEELLISTA

    Repun pakkaus päiväretkelle

    Repun pakkaus piknikille

    Repun pakkaus nuotioretkelle

    Repun pakkaus pyöräretkelle

    Mukaan päiväretkelle 

    Lähiretkeilijän kohdeopas

    Lähiretkeilijän kohdeoppaasta löydät helposti retkikohteet niin lyhyelle päiväretkelle kuin pidemmillekin retkille. Kohdeoppaaseen »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite