Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    HENKILÖKUNNAN SUOSIKKIVAELLUSHOUSUT

    Mitkä ovat meidän partioaittalaisten suosikkivaellushousut? Olemme aktiivista ja innokasta ulkoiluväkeä, kuten arvata saattaa. Vaellettua meillä varmasti tulee vuodessa tuhansia kilometrejä. Harrastuneisuuden ja työn puolesta meille on kertynyt paljon tietotaitoa, jota jaamme mielellämme. Helsingin Itäkeskuksen myymälän Valentina esittelee Partioaitan asiantuntijoiden viisi suosikkivaellushousua.

    Fjällräven KEB TROUSERS

    "Näissä housuissa yhdistyy erinomaisesti kestävyys ja joustavuus, siksi niitä on mukava käyttää retkillä ja vapaa-ajalla. Sopii ympärivuotiseen käyttöön, kunhan talvella vetää pitkät kalsarit alle. Yksi parhaimpia ominaisuuksi housuissa on se, että sporttisemmassa menossa sivuista saa ventilaatiot auki."
    -Valentina, Partioaitta Itäkeskus, Helsinki

    Suosittelemme legendaarisia Keb-housuja useamman päivän vaelluksille eri maastoissa. Keb-housuissa on käytetty miellyttävää stretch-kangasta, mutta reisiä, lahkeita ja takamusta suojaa kestävä G-1000 Eco -materiaali. Housuista löytyy short-, long- sekä curved-mallit.

    Valentina on 175 cm pitkä ja käyttää 40-kokoisia housuja. Keb-housuista hänellä on curved-malli.
    Keb-housujen eri mallit 

    Tierra ACE PANT

    "Tässäpä viileän ilman tai talven housut, jotka venyy ja paukkuu! Vahvistukset polvissa ja takapuolessa antaa kulutuskestävyyttä painella pitkin metsiä tai rymytä pulkkamäessä. Kestävät pientä tihkusadetta, mutta enemmän ovat kyllä kuivemman kelin housut."
    -Valentina, Partioaitta Itäkeskus, Helsinki

    Suosittelemme Ace Pant -softshell-housuja viileämpään vuodenaikaan ja tunturien valloituksiin. Ace Pant -housut ovat suunniteltu hyvää liikkuvuutta vaativiin harrastuksiin. Housujen kangas on melko paksua, joten se pitää tuulen loitolla, mutta hengittää hyvin.

    Valentina on 175 cm pitkä ja käyttää 40-kokoisia housuja.
    Ace Pant ja muut softshell-housut 

    Fjällräven VIDDA PRO VENTILATED TROUSERS

    "Ehdottomasti meikäläisien luottohousut niin koiraharrastuksissa kuin vaelluksillakin kylmemmässä kelissä. Vahva kangas sekä tuulenpitävät ja vettähyvlkivät ominaisuudet tuovat suorituskykyä housuihin. Myös monipuoliset taskut ovat minun mieleeni. Nämä housut tarjoaa pitkälle säänsuojaa, joten aina ei tarvitse valita kuorihousuja vaikka olisikin vähän kostea keli."
    -Valentina, Partioaitta Itäkeskus, Helsinki

    Suosittelemme Vidda Pro Ventilated -reisitaskuhousuja lyhyemmille retkille ja ulkoiluun. Kestävien G-1000® Eco-housujen käyttömukavuutta helpottaa vetoketjulliset tuuletusaukot ja haaravälin stretch-osio.

    Valentina on 175 cm pitkä ja käyttää 40-kokoisia housuja. 
    VIDDA PRO JA muut kestävät vaellushousut 

    Fjällräven ABISKO TREKKING TIGHTS

    "Jos tykkäät hyvin hengittävistä, joustavista, kevyistä ja tyköistuvista housuista niin tässä on hyvä valinta kesäretkille. Vahvan strechin, vahvistettujen polvien ja takapuolen ansiosta kestävät paremmin kulutusta kuin normaalit urheilutrikoot."
    -Valentina, Partioaitta Itäkeskus, Helsinki

    Suosittelemme Abisko Trekking Tightseja niille, jotka etsivät vaellukseen sopivia trikoohousuja. Näissä housuissa yhdistyy trikoiden antama liikkumisen vapaus ja vaellushousujen kestävyys. Tavanomaisista trikoista poiketen näissä on reisitaskut, vahvikkeet polvissa ja takamuksessa sekä vetoketjullinen turvatasku.

    Valentina on 175 cm pitkä ja käyttää M-kokoisia trikoita.
    Abisko trekking tights ja vaellukseen sopivat trikoot 

    Haglöfs RUGGED STANDARD PANT

    "Tässä mukavat retkeilyhousut korkealla vyötäröllä. Yksi valikoimamme shoftshell-housuista, josta löytyy myös pirtsakat värivaihtoehdot. Kevyt, joustava ja hengittävät housut sopii hyvin kolmen vuodenajan käyttöön."
    -Valentina, Partioaitta Itäkeskus, Helsinki

    Suosittelemme Rugged Standard -housuja heille, jotka etsivät monipuolisia vaellushousuja hyvällä istuvuudella ja korkealla vyötäröllä. Haglöfsin vaellushousut ovat valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Rugged- ja Mid-housuista löytyy kapealahkeinen malli sekä shortsiversio kesän vaelluksiin.

    Valentina on 175 cm pitkä ja käyttää 40-kokoisia housuja.
    Rugged Standard pant ja muut haglöfs-vaellushousut 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite