Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vaelluskengät

    Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita vaelluskenkiä eri tarpeisiin ja erilaisille jaloille. Vaelluskenkien valinnassa kannattaakin lähteä liikkeelle omasta tarpeesta ja olosuhteista, joihin niitä tarvitset. Nämä nimittäin määrittävät sen sopisiko sinulle paremmin kevyemmät retkeilykengät vai järeämmät vaelluskengät sekä kuinka jäykkä kengän tulisi olla tai kuinka pitkä varsi olisi tarpeen. Lisäksi muun muassa Hanwagilta löytyy vaelluskenkiä useammalle eri lestille, jotta saat juuri sinun jaloillesi sopivat ja miellyttävät kengät!

    Vaelluskenkien valinta on tarkkaa puuhaa

    Vaelluskengät tukevat nilkkaa vaihtelevassakin maastossa. Vaelluskengän ostossa kannattaakin olla tarkkana ja hyödyntää asiantuntevia myyjiämme, kun teet valintaasi eri kenkien välillä. Hyvälaatuiset kengät kestävät käyttöä ja kulutusta ja niissä on sellaisia ominaisuuksia, joita vaativissa olosuhteissa joskus tarvitaan. Vaelluskenkien valinnassa onkin syytä lähteä liikkeelle omista tarpeista ja vaellusolosuhteista, joihin kengät tulevat. Siispä tutustu vaelluskenkien valinta -oppaaseemme, josta saat vinkkejä vaelluskenkien ostoon!

    Mitä huomioida vaelluskenkien valinnassa? »

    Hanwagin lesteistä on helppo löytää sopiva vaelluskenkä

    Mikäli Hanwagin eri lestit eivät ole vielä tuttuja, voit tutustua niihin lestioppaassamme. Erilaisilla nauhoitusratkaisuilla yksi kenkä voi istua moneen jalkaan, mutta huomattavasti miellyttävämpi kenkä syntyy kun sen lesti, eli muotti jonka mukaan kenkä valmistetaan, vastaa mahdollisimman hyvin käyttäjän jalkaa. Tästä syystä Hanwag valmistaa kenkiä usealla eri lestillä. 

    Hanwagin lestiopas »

    Pidä huolta vaelluskengistäsi

    Kun olet tehnyt valinnan ja hankkinut upeat uudet vaelluskengät, pidäthän niistä huolta. Kalliskaan kenkä ei ole huoltovapaa, vaan pikemminkin huoltamalla se kestää käytössäsi kauan.

    Retkeilykäyttöön valmistettujen kenkien pohjat haurastuvat mm. materiaalin vanhenemisen vuoksi. Vaelluskenkien säännöllinen huoltaminen pidentää niiden käyttöikää. Retkeilykenkien käyttämättömyys nopeuttaa pohjien haurastumista, joten käyttämällä niitä säännöllisesti, voit myös pidentää kenkiesi käyttöikää. Useimpiin vaelluskenkiin on mahdollista vaihtaa myös kokonaan uudet pohjat!

    Vaelluskengät on myös syytä pestä, kyllästää ja vahata. Näin ne säilyvät käytössäsi pidempään ja toimivat myös oikein eikä reissussa tule ikäviä yllätyksiä. Huoltaminen on myös helppoa, ota niksimme ja neuvomme käyttöön!

    Vaelluskenkien huolto-opas »

    Lue lisää
    Suodatin
    115 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite