Äänestä ympäristöbonuksen kohdetta!

Pääset nyt vaikuttamaan vuoden 2017 ympäristöbonuksen jakautumiseen!
Vuonna 2017 jaamme ympäristöbonuksen kolmen kohteen kesken. Voit äänestää yhtä kohdetta kolmesta eri vaihtoehdosta. Äänestysaikaa on 31.1.2017 saakka.

Äänestä vuoden 2017 ympäristöbonuksen kohdetta

Lue tarkemmin ympäristöbonuksesta ja tutustu kohteisiin ennen äänestämistä.

365 Klubin jäsenet kertovat videolla mistä he erityisesti pitävät klubissa ja miksi siihen kannattaa liittyä. 365 Klubi on ilmainen ja tarjoaa sinulle upeita etuja. Liity mukaan aktiiviseen yhteisöön!

 

Ulkona. Perillä. 365 päivää vuodessa.

365 Klubi on aktiivinen yhteisö kaikille suomalaisille ulkoilijoille.
Se tarjoaa jokaiselle jotakin, olit sitten lähimetsän 'tutkimusmatkailija' tai kokeneempi seikkailija. Jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin kuten klubi-iltoihin ja saat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiisi postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta. Tervetuloa tutustumaan 365 Klubiin, teemme yhdessä myös hyvää tässä erilaisessa yhteisössä!

Ole ulkona, älä pihalla! Liity 365 Klubiin.

NinaHei,

365 Klubimme on nyt auki ja odotan kovasti, että liityt jäseneksi ja pääset nauttimaan klubin tarjoamista eduista. Toivon myös, että saat paljon hyviä kokemuksia ja inspiroidut 365 Klubin kautta.

Pyrkimyksenämme on aina ollut löytää uusia keinoja palvella sinua vieläkin paremmin ja uskomme, että olemme löytäneet yhden hyvän keinon lisää. Yhdessä tulemme kehittämään 365 Klubia tästä eteenpäin. Haluammekin kuulla mielipiteesi ja ideoitasi, mitä sinä toivot klubiltasi. Meille on tärkeää, että juuri sinä löydät hyvän syyn olla klubilainen.

Ajatuksemme siitä, että inspiroivan sisällön ja tuotetarjouksien lisäksi saat olla mukana tukemassa erilaisia projekteja liittyen nuoriin ja lapsiin tai luontoon antaa sinulle hyvän olon tunteen. Me olemme kaikki vastuussa luonnosta ja nuorista ikäpolvistamme.

Järjestämme klubi-iltoja ja koulutusiltoja, joissa saat kuulla ainutlaatuisia esitelmiä ja oppia ainutlaatuisilta asiantuntijoilta. Pääset tutustumaan muihin ihmisiin niin myymälöissämme kuin retkilläkin, joihin 365 Klubin jäsenenä pääset osallistumaan. Etsimme sinulle jatkuvasti etuja, joita et muuten saisi.

Nina Ehrnrooth, Toimitusjohtaja

Liity 365 Klubiin

Miksi liittyä 365 Klubiin?

Klubietu: Lainaa retkeilytuote ilmaiseksi käyttöösi Hotelli Nuuksiossa!

Saat 365-lehden, ulkoilmaihmisen elämäntapalehden kolme kertaa vuodessa kotiisi postitettuna - veloituksetta.

Kerrytät ostoksistasi 1 % verran Ympäristöpisteitä. Lahjoitamme yhteisen Ympäristöbonuksen vuosittain valitsemaamme kohteeseen. Huomaathan, että lahjakorttien osto ei kerrytä Ympäristöpisteitä.

Takuukuitit pysyvät tallessa! Ostohistoriasi tallentuu omalle tilillesi. Huomioithan, että palautettaessa tulee esittää todiste ostosta, ja omalta tililtäsi löydät kätevästi kuittinumeron.

Myymälöidemme tuotehoitopisteillä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta. Partioaitan henkilökunta neuvoo mielellään sinua.

Järjestämme Klubi-iltoja, joissa saat ainutlaatuista opetusta ja inspiraatiota ulkoiluun. Arvomme Klubi-illoissa lahjakortteja osallistujien kesken.

Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja.

365 Klubin jäsenet saavat parhaat tuotetarjoukset.

Katso kaikki edut

Usein kysytyt kysymykset

Lue usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Rekisteriseloste ja säännöt

Lue rekisteriseloste ja säännöt