Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-lehti ulkoilijan elämäntapalehti ilmaiseksi kotiin postitettuna

    365-lehti

    365 Klubin jäsenet saavat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiin postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta. Seuraava lehti ilmestyy huhtikuun alussa. Liittymällä klubiin ja tilaamalla lehden 4.3.2018 mennessä saat sen ilmaiseksi kotiin postitettuna.

    365-lehti #3 2017

    Lue uusin verkkolehti!

    Vanhemmat lehdet

    Voit lukea vanhempia lehtiä issuu.com -palvelussa täällä.

    Osoitteenmuutos ja lehden peruminen

    Voit muuttaa osoitettasi tai perua lehden tilauksen omilla sivuillasi kirjautumalla sivuillemme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, lähetäthän ystävällisesti sähköpostia partioaitta@partioaitta.fi osoitteeseen.

    Partioaitan tuottama outdoor-lehti

    Ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi lehti pitää sisällään laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan.

    Vihreä lehti

    365 tuotetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Lehti painetaan SCA-paperiyhtiön GraphoInvent-paperille, joka on saanut lukuisia ympäristötunnustuksia. Täysin kloorivapaan paperin tuotannossa on pyritty hiilidioksidipäästöjen minimoimiseen.

    ISO-sertifioitu paino

    Painaja on Sörmlands Grafiska, joka on Ruotsin johtavia ympäristötietoisia painoja. Paino on ISO 14001 -sertifioitu paino.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite