Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    MATKATOIMISTO AVENTURA

    Tervetuloa Aventuran matkaan! Aventura on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo yli 15 vuoden ajan. Olemme mukana matkassasi koko sydämellämme ja mittavalla osaamisellamme.

    Klubivaellus Kilimanjarolle helmikuussa 2019

    Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen lähteä vaeltamaan Afrikan korkeimmalle vuorelle!

    Partioaitta järjestää yhdessä Matkatoimisto Aventuran kanssa 365 Klubilaisten vaelluksen Kilimanjarolle helmikuussa 2019.

    Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Rongai-reitti on paitsi kaunis myös hyvin palkitseva – Kilimanjaro näkyy edessämme koko nousun ajan. Matkanjohtajana retkellä toimii monelle klubilaiselle jo tutuksi tullut Teemu Suominen. Vaelluksella mukanamme kulkevat suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisten vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat.

    Lue lisää ja varaa paikkasi »

    Klubivaellus Grönlantiin elo-syyskuussa 2019

    Osallistu mukaan ainutlaatuiselle 365 klubin melonta- ja vaellusmatkalle 26.8.-4.9.-2019.

    Retki suuntautuu Etelä-Grönlannissa sijaitsevan Narsarsuaqin läheisille vuonoille, missä matkaa taitetaan patikoiden ja kajakeilla meloen. Pääset kokemaan Grönlannin lumoavan luonnon vedenrajasta vuoristoon. Ennen lentoa Grönlantiin matkalla on myös aikaa tutustua Islannin värikkääseen pääkaupunkiin, Reykjavikiin, jossa vietämme yhden yön matkan alussa. Matkanjohtajana retkellä toimii monelle klubilaiselle jo tutuksi tullut Teemu Suominen sekä paikalliset kokeneet vaellus- ja melontaoppaat. Matka sopii erinomaisesti kaikille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Matkalle ei tarvita aikaisempaa melontakokemusta.

    Lue lisää ja varaa paikkasi »    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite