Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    MATKATOIMISTO AVENTURA

    Tervetuloa Aventuran matkaan! Aventura on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo yli 15 vuoden ajan. Olemme mukana matkassasi koko sydämellämme ja mittavalla osaamisellamme.

    Klubivaellus Grönlandiin elokuussa

    Osallistu mukaan ainutlaatuiselle klubivaellukselle 6.-15.8.2018 ja varaa paikkasi Aventuran sivuilla.

    Ensimmäinen klubivaellus 27.8.-5.9.2018 Grönlantiin myytiin nopeasti loppuun, joten järjestimme myös toisen vaelluksen. Voit myös tähän varata paikkasi samasta ylläolevasta linkistä. Tervetuloa mukaanPartioaitta järjestää 90-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi yhdessä Matkatoimisto Aventuran kanssa ainutlaatuisen melonta- ja vaellusmatkan Grönlantiin elokuussa 2018.    Retki suuntautuu Etelä-Grönlannissa sijaitsevan Narsarsuaqin läheisille vuonoille, missä matkaa taitetaan patikoiden ja kajakeilla meloen. Pääset kokemaan Grönlannin lumoavan luonnon vedenrajasta vuoristoon. Ennen lentoa Grönlantiin matkalla on myös aikaa tutustua Islannin värikkääseen pääkaupunkiin, Reykjavikiin, jossa vietämme yhden yön matkan alussa. Matkanjohtajana retkellä toimii monelle klubilaiselle jo tutuksi tullut Teemu Suominen sekä paikalliset kokeneet vaellus- ja melontaoppaat. Matka sopii erinomaisesti kaikille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Matkalle ei tarvita aikaisempaa melontakokemusta.

    Lisätietoa matkasta Aventuran sivuilta.

    MATKAN KESTO 10 päivää, perillä 7 yötä, vaellus/melonta 6 pv
    MATKAN HINTA 3 290 € / 1hh-lisä 250 € (sisältää yhden hengen huoneen Islannin hotelleissa. Vaelluksella ja retkillä 1-hh ei ole saatavilla).

    LÄHDÖT

    06.08.2018–15.08.2018 | 7 PAIKKAA JÄLJELLÄ - varaa paikkasi
    27.08.2018–05.09.2018 | LOPPUUNMYYTY

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite