Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Natura Viva

    Natura Viva on vuonna 2007 perustettu ulkoiluaktiviteetteihin erikoistunut perheyritys. Toimimme pääkaupunkiseudulla kahdessa toimipisteessä; Vuosaaren melontakeskus Itä-Helsingissä sekä Haukanpesä Nuuksion kansallispuistossa Espoossa.

    Lajimme ovat kajakkimelonta, kanoottimelonta, fatbike-pyöräily, SUP-lautailu sekä muut luontoaktiviteetit. Kummassakin toimipisteessämme palvelee myös kahvila.

    Lähde kokeilemaan lajeja asiantuntevien oppaidemme johdolla tai vuokraa välineet!

    -20 % lumikenkien ja Fatbike-pyörien omatoimivuokrauksesta huhtikuun 2019 loppuun asti.

    Huom! Saat aktivoitua alennuksen alennuskoodilla Natura Vivan verkkokaupassa maksun yhteydessä. Alennuskoodi näkyy tällä sivulla vain kirjautuneena oleville klubilaisille.


    Lumikenkien omatoimivuokraus Nuuksion kansallispuistossa

    Lähde tutustumaan Nuuksion kansallispuiston talviseen luontoon lumikengillä! Lumikenkäily on hauskaa ja helppoa. Nyt voit vuokrata lumikengät kätevästi Natura Vivan toimpisteeltä Nuuksion Haukkalammella. Vuokralla on lumikenkiä sekä aikuisille että lapsille. Omatoimivuokraus maksetaan etukäteen verkkokaupassa. Tilauksen jälkeen saat koodin, jolla voit noutaa ja palauttaa lumikengät. Muista varustautua säänmukaisille ulkoiluvarusteilla ja ota mukaan riittävästi evästä.

    Varaa lumikengät » 

    Fatbike-pyörien omatoimivuokraus Vuosaaressa

    Tutustu Vuosaaren ulkoilureitteihin Fatbiken selässä – helppo ajaa vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla. Vuokraa nyt Fatbike omatoimisesti vuokrapisteestämme ja lähde pyöräretkelle! 

    Isojen ja paksujen renkaiden ansiosta Fatbike-pyörät rullaavat kevyesti vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla, lumella ja jäälläkin. Tätä pyörää on hauska ajaa!

    Varaa Fatbike » 

    Aktiviteetit 365-klubilaisille

    Natura Viva tarjoaa 365 klubilaisille yksinomaan heille räätälöityjä retkiä. Tutustu retkiin tarkemmin Partioaitan tapahtumasivulla » tai Natura Vivan sivuilla: https://www.naturaviva.fi/fi/aktiviteetit/365klubi

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite