Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Team Nordic Trail

    Team Nordic Trail järjestää polkujuoksuharjoituksia tavoitteenaan innoittaa ihmisiä liikkumaan luonnossa. Tarjoamme monipuolisia harjoituksia eri tasoisille juoksijoille ja siten mahdollisuutta harjoitella polkujuoksua kanssamme kunnosta tai kokemuksesta riippumatta. Järjestämme myös kilpa- sekä elämysmatkoja ympäri maailmaa, aina hyvässä seurassa. Meillä on yli 70 ryhmää ja yli 3500 juoksijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olet lämpimästi tervetullut jäseneksi Team Nordic Trail:iin.

    Treeniä, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä kaikille!

    Tutustu polkujuoksuun klubitapahtumissa

    Kevään 2019 aikana klubilaisille järjestetään ilmaisia polkujuoksun tutustumistreenejä useammassa kaupungissa. Tutustumistreenien lisäksi voit osallistua kuusi viikkoa kestävälle polkujuoksijan alkeiskurssille, jossa tutustutaan polkujuoksun eri osa-alueisiin viikottain olevien harjoitusten muodossa. Katso paikkakuntakohtaiset tiedot ja ilmoittaudu mukaan.

    Team Nordic Trailin treenifilosofia

    Treenit on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla metsässä ja poluilla juoksemista ryhmässä. Voit olla mukana, vaikka et olisi juossut koskaan metsässä tai vasta ensimmäistä kerta laitat juoksukengät jalkaan. Me sovitamme tahdin osanottajien kunnon ja kokemuksen mukaiseksi. Eri viikoilla painotetaan eri teemoja ja eri harjoituskerrat voivat olla hyvinkin erilaisia.

    Tervetuloa tiimiin!

    Lue lisää Team Nordic Trailin sivuilta »


    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite