Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Team Nordic Trail

    Team Nordic Trail järjestää polkujuoksuharjoituksia tavoitteenaan innoittaa ihmisiä liikkumaan luonnossa. Tarjoamme monipuolisia harjoituksia eri tasoisille juoksijoille ja siten mahdollisuutta harjoitella polkujuoksua kanssamme kunnosta tai kokemuksesta riippumatta. Järjestämme myös kilpa- sekä elämysmatkoja ympäri maailmaa, aina hyvässä seurassa. Meillä on yli 70 ryhmää ja yli 3500 juoksijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olet lämpimästi tervetullut jäseneksi Team Nordic Trail:iin.

    Treeniä, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä kaikille!

    Edut 365-klubilaisille

    Kevään 2019 aikana klubilaisille tullaan järjestämään ilmaisia polkujuoksun tutustumistreenejä useammassa kaupungissa. Tämän lisäksi luvassa on polkujuoksijan alkeiskurssi alennettuun hintaan. Lisätietoja luvassa kevään aikana.

    Koe Atlasvuoristojen maaginen luonto ja rikas kulttuurielämä matkalla Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle!

    Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus kokea upea Atlasvuoristo ja tehdä samalla hyvää. Team Nordic Trailin yksi suosituimmista elämys- ja juoksumatkoista järjestetään 23.-30.3. Marokossa. Viikon aikana kuljemme polkuja jotka kulkevat huikeissa maisemissa ylös korkeille huipuille ja vihreiden laaksojen läpi sekä poimimme matkan varrelta eteen tulevat roskat mukaamme. 

    Haluaisitko kokea Atlasvuoristojen ainutlaatuisen luonnon ja kulkea tuntemattomia polkuja pitkin omin jaloin? Tämä on ehdottomasti oikea matka sinulle!

    Päätät itse haluatko juosta vai kävellä reitin. Jokaisena aamuna voit päättää mikä on paras tapa edetä kyseisenä päivänä ja voit tarvittaessa vaihtaa ryhmää lounaan jälkeen. Toisin sanoen meillä on ollut sekä kokeneita juoksijoita että tavallisia vaeltajia mukana. Tämä matka sopii kaikille.

    Lue lisää ja varaa paikkasi matkalle »

    Team Nordic Trailin treenifilosofia

    Treenit on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla metsässä ja poluilla juoksemista ryhmässä. Voit olla mukana, vaikka et olisi juossut koskaan metsässä tai vasta ensimmäistä kerta laitat juoksukengät jalkaan. Me sovitamme tahdin osanottajien kunnon ja kokemuksen mukaiseksi. Eri viikoilla painotetaan eri teemoja ja eri harjoituskerrat voivat olla hyvinkin erilaisia.

    Tervetuloa tiimiin!

    Lue lisää sivuiltamme »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite