#adventuringmoms - Lähde luontoon lasten kanssa - Yrjönkatu

#adventuringmoms - Lähde luontoon lasten kanssa - Yrjönkatu

8.6. Helsingin Yrjönkadun myymälässä. Onko retkeilyharrastus perheen pienimpien kanssa haaveissasi, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa ja mitä kaikkea ottaa huomioon? Haaveiletko päiväretkestä läheiseen kansallispuistoon tai vaikkapa yön yli vaelluksesta Lapin erämaahan?

Tämä kaikki on tietysti mahdollista myös lasten kanssa, mutta luontoon tutustumisen lapsen ehdoilla ei tarvitse olla mikään "suuren kynnyksen juttu", vaan retkeilyn voi aloittaa pienin askelin - vaikka omasta lähimetsästä. Luonto on ihmeellinen pienten retkeilijöiden silmin jo oman kodin takapihalla.

Tervetuloa Klubi-iltaan Yrjönkadun myymälään kuulemaan kaikenlaisia käytännön vinkkejä sekä keskustelemaan lasten kanssa retkeilystä RIMMA+LAURA -blogin kirjoittajien ja Adventuring moms -yhteisön perustaneiden seikkailevien mutsien Marjaana Tasalan ja Laura Rumbinin johdolla. Ilta on suunnattu vähän tai ei ollenkaan kokemusta omaaville (tuleville) perheretkeilijöille, jotka ehkä kaipaavat sitä viimeistä rohkaisua ja syitä sille, miksi lasten kanssa kannattaa lähteä luontoon!

Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Yrjönkatu 36, Helsinki (katso Google-kartta)
Aika: 8.6.2017 klo 20-21.30

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tapahtumassa on tarjolla juotavaa. Toivomme, että mikäli mahdollista otat mukaan oman mukin välttääksemme kertakäyttömukien käyttöä (joita on tarjolla).

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kuvat Marjaana Tasala ja Laura Rumbin

Perheretkeily

Retkelle perheen kanssa

Kommentit