Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Isänpäivälahjat

    Isänpäivälahjat

    Yhteistä aikaa ja tekemistä ei voita mikään. Se on myös Partioaitan isien toivotuin isänpäivälahja. Jos kuitenkin haluat sujauttaa pakettiin jotakin tarpeellista, käytännöllistä tai pientä luksusta, katso vinkkimme isänpäivän lahjoihin, joista on iloa pitkäksi aikaa juhlapäivän jälkeenkin.

    Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina 10.11. Muualla maailmassa ajankohta vaihtelee, mutta juhlapäivän teema on sama: juhlistetaan, muistetaan ja hemmotellaan isää. Isänpäivään kuuluvat lasten tekemät lahjat, pienet yllätykset ja parhaimmillaan juhlinnassa on mukana monta sukupolvea.

    Ajatuksella ja rakkaudella valitussa isänpäivälahjassa näkyy lahjan saajan persoona ja tarpeet – joskus jopa unelmatkin. Täydellinen lahja on eettinen, ekologinen ja tarpeellinen. Laadukas lahja kestää käyttöä ja aikaa ja ilahduttaa vuosi toisensa jälkeen. Lahjapakettiin voi yhdistää myös jotakin aineetonta – yhteistä tekemistä tai hemmotteluhetki. Tarkoin valittu lahja on sekä lahjan saajan että luonnon hyväksi.

    Lue lisää
    Toivotuimmat isänpäivälahjat 

    Partioaitan lahjakortti

    Anna isän itse valita - Osta isälle lahjakortti

    Kakkukahvit luonnon helmassa

    Mitä jos isänpäivälounas syötäisiinkin ulkona? Tai miltä kuulostaisi isänpäiväkakku nokipannukahvilla? Pakkaa reppu ja järjestä juhla-ateria luonnon helmassa. Lähiretkioppaasta löydät varustelistat, retkireseptit ja vinkit kohteen valintaan.

    Katso vinkit ja varusteet »

    Partioaitta on retkeilevän isän paratiisi

    Jos isänpäivälahjan saaja pitää ulkoilusta ja retkeilystä, Partioaitta on täydellinen paikka tulla lahjaostoksille. Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat teltat, makuupussit ja rinkat, joista monet ovat testivoittajia eri lehdistä ja muista julkaisuista. Retkellä tarvitaan usein myös erilaisia työkaluja kuten retkikirveitä, puukkoja tai monitoimityökaluja. Näistä kategorioista löytyykin mainioita ja varmasti mieluisia lahjaideoita kuten vaikkapa Leatherman Free -sarjan monitoimityökalut tai Rosellin Eräpuukko, joka on valmiissa lahjapakkauksessa.

    Ihanat pehmeät paketit

    Lämpimillä ja tyylikkäillä vaatteilla tai asusteilla on kiva muistaa omaa isää. Partioaitan valikoimasta on helppo löytää retkeilystä ja luontoseikkailuista pitävälle isälle täydellinen lahja, joka kestää aikaa ja käyttöä. Valitse oman isäsi suosikki maailman parhaista outdoor-brändeistä: Fjällräven, Royal Robbins, Patagonia, Marmot, Barbour...
    Sukat ja asusteet 

    Isänpäivän lukuvinkit

    Kirja on perinteinen ja toivottu isänpäivälahja. Valikoimastamme löytyy sekä retkeilyniksejä että tarinoita seikkailijoilta. Kirja on mainio tapa rentoutua ja ladata akkuja. Se kulkee mukana reissuilla ja vaelluksilla, ja sopii mainiosti myös riippumatossa nautiskeluun. Tutustu Partioaitan viihdyttävään kirjavalikoimaan.

    Lahjat urheilevalle ja aktiiviselle isälle

    Meillä on mahtava valikoima ulkoiluelektroniikkaa, joka helpottaa retkeilyä ja antaa hyödyllistä tietoa esimerkiksi kunnon kohottajille. Näistä tuotteista suosituimpia ovat sykemittarit, joiden ominaisuudet on tänä päivänä hämmästyttäviä. Esimerkiksi tämä Suunnon Spartan Sport Wrist HR All Black on täysverinen GPS-kello värillisellä kosketusnäytöllä. Sen kanssa ei tarvitse käyttää sykevyötä, sillä syke mitataan ranteesta. Urheilukelloissa on usein myös sykemittari, mutta samalla paljon muuta. Garminin Fenix 5X Plus Sapphire on huippuominaisuuksilla varustettu urheilukello, joka sisältää Euroopan vapaa-ajan kartat vaivattomaan navigointiin ja paikannukseen.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite