Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Isänpäivälahjat

    Isänpäivälahjat

    Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina 11.11. Muualla maailmassa ajankohta vaihtelee, mutta juhlapäivän teema on sama: juhlistetaan ja muistetaan isää.

    Isänpäivälahja on usein lasten tekemä tai heidän ja äidin yhdessä, huolella valitsema. Lahjan valinta voi olla joskus vaikeaa, joten kokosimme Partioaitan isien vinkkejä. Tältä sivulta on helppo löytää omalle isälle tai puolisolle sopiva lahja, joka kestää sekä aikaa että kulutusta ja on varmasti saajalleen mieluinen. Kestävä ja pitkäikäinen lahja on aina ekologinen valinta, joka koituu lopulta sekä lahjan saajan että luonnon hyödyksi.

    Lue lisää

    Partioaitan lahjakortti

    Anna isän itse valita - Osta isälle lahjakortti

    Halutuimmat isänpäivälahjat 

    Sukat ja asusteet 

    Ideoita isänpäivälahjaksi

    Lasten tekemä isänpäivälahja on usein se rakkain ja toivotuin, mutta myös huolella ja ajatuksella valittu kaupasta ostettu paketti, kova tai pehmeä, on varmasti isälle mieluinen. Ajatuksella valitseminen tarkoittaa paitsi lahjan saajan persoonan ja tarpeiden pohtimista, myös lahjan eettistä ja ekologista puolta. Panostamalla lahjan laadukkuuteen ja kestävyyteen varmistat samalla, että tuotteella on pitkä käyttöikä. 

    Pitääkö isä teknisistä laitteista?

    Kuka isä nyt ei pitäisi? Meillä on mahtava valikoima ulkoiluelektroniikkaa, joka helpottaa retkeilyä ja antaa hyödyllistä tietoa esimerkiksi kunnon kohottajille. Näistä tuotteista suosituimpia ovat sykemittarit, joiden ominaisuudet on tänä päivänä hämmästyttäviä. Esimerkiksi tämä Suunnon Spartan Ultra Black on täysverinen GPS-kello värillisellä kosketusnäytöllä ja 26 tunnin akunkestolla. Urheilukelloissa on usein myös sykemittari, mutta samalla paljon muuta. Garminin Fenix 5X Plus Sapphire on huippuominaisuuksilla varustettu urheilukello, joka sisältää Euroopan vapaa-ajan kartat vaivattomaan navigointiin ja paikannukseen.

    Partioaitta on retkeilevän isän paratiisi

    Jos isänpäivälahjan saaja pitää ulkoilusta ja retkeilystä, Partioaitta on täydellinen paikka tulla lahjaostoksille. Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat teltat, makuupussit ja rinkat, joista monet ovat testivoittajia eri lehdistä ja muista julkaisuista. Retkellä tarvitaan usein myös erilaisia työkaluja kuten retkikirveitä, puukkoja tai monitoimityökaluja. Näistä kategorioista löytyykin mainioita ja varmasti mieluisia lahjaideoita kuten tämä Leatherman Wingman tai Rosellin Eräpuukko, joka on valmiissa lahjapakkauksessa.

    Muista myös kirjat

    Kirja on hyvin perinteinen isänpäivälahja ja samalla myös toivottu. Valikoimastamme löytyy sekä kevyempää lukemista että syvällisempää pohdintaa elämän tärkeistä asioista. Vaikka kannustammekin ihmisiä liikkumaan ja ulkoilemaan, kirja on mitä mainion tapa rentoutua ja ladata akkuja kiireisen arjen keskellä. Kirja kulkee myös mukavasti mukana retkillä ja vaelluksella. Tutustu Partioaitan viihdyttävään kirjavalikoimaan.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite