/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kohti kesän seikkailuja

    Metsät, tunturit, saaristo ja järvet houkuttelevat retkeilemään, vaeltamaan, pyöräilemään, juoksemaan, melomaan ja nauttimaan muutoinkin luonnosta ja kesästä. Haasta retkiruoanlaittotaitosi tänä kesänä ja yllätä perheesi ja ystäväsi uusilla retkiruoilla!

    Meiltä löydät vaatteet ja varusteet kesän pieniin ja suuriin seikkailuihin. Olemme myös laatineet pakkaulistat, oppaat ja vinkit helpottaaksemme suunnitteluasi. Opastamme ja autamme mielellämme myös myymälöissämme, lämpimästi tervetuloa!

    Kesäseikkailut alkavat Partioaitasta!

    Kuvan suositut kesätarvikkeet 

    Vaellus

    Suunnitteletko pidempää vaellusreissua esimerkiksi Lapissa tai ulkomailla? Vai haaveiletko lyhyemmästä vaelluksesta tai ihanasta päiväretkestä? Meiltä löydät pakkauslistat, vinkit ja niksit sekä vaatteet ja varusteet kaiken pituisiin vaelluksiin ja retkiin. Jokainen retki on seikkailu!


    Polkujuoksu

    Luonnosta voi myös nauttia poluilla ja maastossa juosten. Polkujuoksu tempaakin helposti mukaansa. Huolehdi hyvät polkujuoksukengät jalkaasi ja riittävästi nesteitä ja energiaa mukaasi poluille lähtiessäsi. Katso kaikki vaate- ja varustevinkit oppaastamme ja selaa polkujuoksuvalikoimaamme!


    Retkiruokailu

    Ei käy kieltäminen, etteikö evästauko olisi monen suosikki. Sanotaan, että ruoka maistuu paremmalta ulkona ja olemme siitä täysin samaa mieltä. Jos kaipaat vaihtelua retkiruokalistaasi, katso reseptimme ja kokeile jotain uutta ensi kerralla! Meiltä löydät myös ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet.


    Pyöräretkeily

    Hyppää satulaan ja lähde tutkimaan lähiseutuja - tai miksipä ei vähän kauemmaskin? Pyöräily on mainio tapa retkeillä. Laita kypärä päähän ja kiinnitä pyörälaukut fillariin - seikkailu voi alkaa! Tutustu oppaamme vinkkeihin sekä vaate- ja varustevalikoimaamme.


    Camping ja Glamping

    Miltä kuulostaisi retki kauniisiin maisemiin? Tai kesänautiskelu mökillä luonnon keskellä? Laita retkijuomat viilenemään cooleriin, hyvää ruokaa tulille ja käperry ihailemaan kesäiltaa mukaviin viltteihin. Katso valikoimastamme varusteet mökille, leirintäalueille ja glampingiin!

    Varusteet yleelliseen leirielämään 

    Melontaretkeily

    Nappaa päähine ja juomapullo, kiinnitä pelastusliivit ja hyppää kajakkiin, kanoottiin tai vaikkapa SUP-laudan päälle ja lähde retkelle! Kokosimme valmiiksi pakkauslistan sekä oppaan, josta saat vinkit melontaretkeilyyn. Tiesitkö, että verkkokauppamme valikoimasta saat nyt myös ilmatäytteiset kajakit, kanootit ja SUP-laudat? Kurkkaa varusteemme melontaretkeilyyn! 

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite