/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kesäretket kutsuvat!

    Odotatko sinäkin jo kesäseikkailuja luonnossa? Kesäinen luonto kutsuu monenlaisiin aktiviteetteihin – retkeilemään, vaeltamaan, pyöräilemään tai juoksemaan lähimetsiin, tuntureihin tai saaristokallioille ulkona syömistä unohtamatta! 

    Meiltä löydät vaatteet ja varusteet kesän pieniin ja suuriin seikkailuihin. Täällä verkkosivustollamme, oppaissamme ja sosiaalisessa jaamme hyviä neuvoja ja vinkkejä retkeilyynOlet aina tervetullut esittämään kysymyksiä myös myymälöissämme. 

    Kesäseikkailut alkavat Partioaitasta!

    Ensiapuun, Peseytymiseen ja suojaksi hyönteisiltä 
    Kaikki retkeilyn ammattilaisten kirjoittamat opastekstit sekä apua tuotteiden valintaan ja huoltoon löydät oppaat -osiosta.

    Katso kaikki oppaat »


    Aloita kesän retkille valmistautuminen tutustumalla Suomen parhaimpiin retkikohteisiin. Katso 365-Klubin oppaiden laatimat retkipaketit, joista löydät kartat, reittikuvaukset, pakkauslistat ja vinkkejä retkelle valmistautumiseen.


    Yhden päivän retki ja 5,5 km kävely Teijon kansallispuistossa Matildanjärven kierroksella. Teijon kansallispuisto sijaitsee Salossa n. 150 km Helsingistä ja 80 km Turusta.

    Lue reittikuvaus »

    Päiväretki Porkkalanniemen Pampskatanille. Reitin pituus on omien mieltymysten mukaisesti 3-10 kilometriä ja sen varrelta löytyy useampi näköala-ja tulipaikka sekä kuivakäymälät. Maasto on helppokulkuista ja sopii hyvin kaikille, myös perheen pienimmille. Porkkalanniemi sijaitsee Kirkkonummen eteläkärjessä ja se on helposti saavuteetavissa omalla autolla tai bussilla. Matkaa Helsingistä lähtöpaikalle on noin 40 kilometriä.

    Lue reittikuvaus »

    Yhden yön ja noin 20 kilometrin vaellus Seitsemisen kansallispuistoon. Seitseminen sijaitsee Kurussa, noin 50 km Tampereelta luoteeseen.

    Lue reittikuvaus »

    Tunturivaellus Suomen kansallismaisemassa. Reitin pituus on 55 km ja vaelluspäiviä tähän keskivaativaan reittiin kuluu 4. Reitin lähtöpiste on Helsingistä 1077 km ja Oulusta 471 km päässä.

    Lue reittikuvaus »

    Tammelassa sijaitsevan Liesjärven kansallispuiston Kaksvetisen-Peukaloisen rengasreitillä luonnon kauneuden keskelle pääsevät kaikki. Noin 4,5 kilometrin mittainen tasainen reitti soveltuu hyvin eri ikäisille retkeilijöille ja esimerkiksi erilaisilla apuvälineillä tai lastenvaunujen kanssa kuljettavaksi.

    Lue reittikuvaus »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite