Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Esittelyssä Leatherman FREE™ - täysin uusi sarja nyt vain verkkokaupasta

    FREE™ on Leathermanin tuorein taidonnäyte ja osoitus innovatiivisesta suunnittelusta ja tinkimättömästä toteutuksesta, jotka ovat olleet yrityksen selkäranka jo yli 35 vuotta. Uudenlaisen teknologian ja magneettisen rakenteen ansiosta työkalu on helpompi avata, käsitellä ja sulkea. Lisäksi sisäinen lukitussysteemi vähentää yksittäisten työkalujen kulumista ja tekee FREE™ -sarjan työkaluista vieläkin kestävämpiä kuin edeltäjänsä.

    Leatherman FREE™ -sarja sijoittuu monitoimityökalujen kategoriaan ja on Leathermanin kattavin tuotelanseeraus sen 35-vuotisen historian aikana. Tuotteen kehittämisen keskiössä on ollut Leathermanin fanien näkemykset ja palautteet, joita yritys on saanut olemassaolonsa aikana. Tuote sisältää useita patentoituja ratkaisuja ja se valmistetaan Portlandissa USA:ssa. FREE™ -sarjan tuotteilla on tuttu 25 vuoden takuu.

    Leatherman FREE™ -sarja on saatavilla kevään ja kesän ajan vain verkkokaupasta.

    Tuotteiden mallikappaleet ovat testattavissa kaikissa myymälöissämme. Voit tilata tuotteen myös myymälässä ja toimitamme sen sinulle haluamallasi tavalla.

    Tule kokeilemaan huippu-uutuutta!    Leatherman FREE T-sarja

    FREE T2 - 8 työkalua

    Leatherman FREE™ T-sarjan näppärän kokoiset työkalut ovat suunniteltu kulkemaan mukana kaikissa arjen haasteissa. Leatherman Free T2 on kätevä, pienikokoinen monitoimityökalun jokainen yksityiskohta suunniteltiin käyttömukavuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys edellä. Työkalujen magneettilukituksen ansiosta T2 on tukevuudeltaan jämäkän oloinen eikä se helise, mutta avautuu kuitenkin vaivattomasti yhdellä kädellä.

    Osta T2 tästä »

    FREE T4 - 12 työkalua

    Leatherman Free P4 -tuotteen kehittämisen keskiössä on ollut Leathermanin fanien näkemykset ja palautteet. Magneettinen rakenne pitää Free P4:n jokaisen työkalun suljettuna ja mahdollistaa niiden avaamisen vaivattomasti yhdellä kädellä. Leatherman FREE™ T4 -monitoimityökalussa on 12 eri työkalua, arjen jokaiseen haasteeseen.

    Osta T4 tästä »


    Leatherman FREE P-sarja

    FREE P2 - 19 työkalua

    Leatherman Free P2:a lähdettiin suunnittelemaan tyhjältä pöydältä. Tämän monitoimityökalun jokainen yksityiskohta suunniteltiin käyttömukavuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys edellä. Kaikki työkalut avautuvat kevyesti ja pehmeästi yhdellä kädellä ja lukittuvat paikoilleen tukevasti.

    Osta P2 tästä »

    FREE P4 - 21 työkalua

    Leatherman Free P4 on lopputulos asiakkaiden vuosien aikana antamasta palautteesta sekä tuotetestauksesta, minkä ansiosta pääset käyttämään tähän asti parhainta monitoimityökalua. Magneettinen rakenne pitää jokaisen Free P4:n työkalun suljettuna ja mahdollistaa niiden avaamisen peukalon liikkeellä, ei enää katkenneita kynsiä.

    Osta P4 tästä »    Leatherman FREE™ -sarja täydentyy K-sarjan tuotteilla kesän 2019 aikana.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite