Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • MINI MAGLED AA PRO 1
    • MINI MAGLED AA PRO 2
    • MINI MAGLED AA PRO 3
    • MINI MAGLED AA PRO 4

    Maglite MINI MAGLED AA PRO

    Tuotenumero: 2017326
    54,95 €
    ei saatavilla
    Väri
    NoColor
    <
    >
    Koko
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Maglite Mini Magled AA Pro - Maailman ostetuimman taskuvalaisimen uusi huipputehokas versio. Maglite on lanseerannut uuden Pro-version maailman ostetuimmasta Mini Maglite -taskuvalaisimesta. Uusi Mini Maglite Pro loistaa kirkkaammin ja toimii yksinkertaisesti yhdellä kädellä. Kätevän pieni valaisin kestää kovaa kulutusta ja sopii sekä työkaluksi ammattikäyttöön että apuvälineeksi arkeen, esimerkiksi kotiin, mökille, veneeseen tai autoon.

    Suorituskyky ANSI FL1 -standardin mukaisesti: Valovirta 272 lumenia, valon kantama 163 m, valon voimakkuus 6613 candelaa.

    Paloaika 2 h 30 min (jonka jälkeen on vielä 10 % alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä ja käyttökelpoista paloaikaa n. vuorokaudeksi).

    Roiskevesitiivis, iskunkestävä 1 m. Ammattikäyttöön suunniteltu, erittäin suorituskykyinen ja pienikokoinen LED-valaisin, joka kulkee käytännöllisesti mukana taskussa tai vyötupessa. Valokeilan laatu on kehitetty aivan uudelle tasolle, valaisin tuottaa täydellisen tasaisen valokentän, jonka valossa pitkäaikainenkin työskentely on miellyttävää. Uudenlainen käyttökelpoinen kaksoisvalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Yhdellä kädellä samanaikaisesti käytettävä on-off-virtakytkin ja käyttöetäisyyden mukaan säädettävä keskialueen leveys.

    Voidaan käyttää myös kynttilänä/lyhtynä yleisvaloasennossa, joka on turvallinen viileänä palavan LEDin ansiosta. Ei polttimonvaihtotarvetta.

    Valmistettu lentokonealumiinista ja anodisoitu sisä- ja ulkopinnoilta paremman korroosionkeston saavuttamiseksi. Linssi vaihdettavissa. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla.

    Pituus 16,8 cm. Paino 118 g paristoineen, 68 g ilman paristoja. Paketti sisältää 2xAA alkaliparistoja ja vyötupen. Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa. Valmistettu USA:ssa.
    Tekniset tiedot
    Koko
    OneSize
    Paino
    118 g
    Pituus
    16.8 cm

    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite