Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • M' S MICRO PUFF HOODY 1
    • M' S MICRO PUFF HOODY 2
    • M' S MICRO PUFF HOODY 3
    • M' S MICRO PUFF HOODY 4
    • M' S MICRO PUFF HOODY 5
    • M' S MICRO PUFF HOODY 6
    • M' S MICRO PUFF HOODY 7

    Patagonia M' S MICRO PUFF HOODY Miehet

    Tuotenumero: 1005294
    Hinta sis. alv
    280,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    BALKAN BLUE
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.

    Patagonian parhaalla lämpö-painosuhteella valmistettu takki, joka tarjoaa ultrakevyttä, säänkestävää, untuvamaista lämpöä synteettisellä PlumaFill-eristeellä. Ennenkokematon yhdistelmä lämmöneristävyyttä, matalaa painoa ja pakkautuvuutta tarjoaa keinokuidun edut hylkäämättä untuvan lämpöä.

    DWR-käsitelty Pertex Quantum®-pintakangas hylkii tehokkasti vettä ja lunta, sekä tarjoaa erinomaisen tuulenpitävyyden. Yhtenäinen PlumaFill-eriste matkii untuvan rakennetta, tarjoten untuvan eristävyyden, keveyden ja pakkautuvuuden. Keinokuitueristeen ansiosta takki lämmittää myös kastuessaan. Takin innovatiivinen tikkaustekniikka pienentää tarvittavien tikkausten määrää ja parantaa eristeen toimivuutta, vakauttamalla ja maksimoimalla eristeen pöyhkeyden.

    Takin ulkopuolella on kaksi vetoketjullista taskua, joista vasempaan takin voi myös pakata. Takki pakkautuu taskuun näppärästi ja sulkeutuu tiiviiksi paketiksi vetoketjulla. Ulkopuolelle jää kiinnityslenkki, josta takin saa roikkumaan reppuun tai vaikkapa kiipeilyvaljaisiin karabiinihaan avulla. Lisäksi takin sisäpuolella on kaksi taskua. Kypärän alle mahtuva, tiivis huppu suojaa päätä paleltumiselta. Joustavat hihansuut ja helma viimeistelevät takin erinomaisen istuvuuden.

    Takki on valmistettu Fair Trade Certified™ -standardin mukaisesti. Jokaisesta Patagonian Fair Trade Certified™-merkinnällä varustetusta tuotteesta maksetaan lisäsumma sen tehtaan työntekijöille, jossa tuote on valmistettu. Työntekijät saavat itse päättää, ottavatko he saadun palkkion käteisenä vai haluavatko he käyttää sen kollektiivisesti esimerkiksi sosiaalisiin palveluihin. Sertifikaatin avulla varmistutaan siitä, että tuotteiden valmistajat saavat työstään elämiseen riittävän korvauksen. Takissa käytetyt materiaalit ovat Bluesign –sertifioituja, joten niiden valmistuksessa on rajoitettu haitallisten kemikaalien käyttöä sekä pyritty minimoimaan ympäristölle aiheutuvat päästöt.

    Tekniset tiedot
    Koko
    S
    Paino
    264.00 g
    Materiaali
    Pertex Quantum®: 100 % nailon ripstop
    Vuori
    Pertex Quantum®: 100 % nailon ripstop
    Täyte
    65 g PlumaFill 100 % polyesteri
    Sukupuoli
    Miehet
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite