Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • NAO 1
    • NAO 2
    • NAO 3

    Petzl NAO

    Tuotenumero: EX0003005
    189,00 €
    ei saatavilla
    Väri
    NoColor
    <
    >
    Koko
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video

    Petzl Nao - Ladattava LED-otsavalaisin automaattisesti säätyvällä valokeilalla. Reaktiivinen valaisuteknologia reagoi ympäristöön ja muuttaa valokenttää välittömästi käyttäjän tarpeiden mukaan ilman tarvetta koskea valaisimeen.

    Soveltuu monipuoliseen käyttöön lähelle katsomiseen, kävelemiseen, juoksemiseen, nopeaan liikkumiseen ja kauas katsomiseen. Tarjoaa aina oikean määrän valoa oikeaan paikkaan, maksimoi tehokkaan toimimisen molemmat kädet vapaina ja älykäs energiankäyttö pidentää paloaikaa merkittävästi. Kyseessä on siis todellinen kädet vapaana -valaisin joka on erittäin helppokäyttöinen ja kevyt. Katso myös Petzl Meteor III -kypärä, mihin Nao on helppo kiinnittää.

    Retki-lehden testivoittaja 1/2013. ""Monipuolinen ja tehokas lamppu yhdistettynä tukevaan runkoon teki siitä heti käyttäjien suosikin. Valokenttä on joukon paras ja laadukas optiikka piirtää laajan ja reunoiltaan huomaamattoman keilan käyttäjänsä eteen... Toiminnot löytyvät yhden käännettävän kytkimen takaa. Se on selkeästi parempi ratkaisu kuin painonapit, jotka saattavat kuljetuksessa painua ja sytyttää lampun itsestään.""

    Otsavalaisin säästää ahkerassa käytössä hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina. Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä käsineet kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, valoasetuksen valinnan, sammuttamisen ja kytkimen lukituksen. Hengittävä Zephyr -otsapanta tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja ergonomian. Ominaisuudet voidaan räätälöidä omien tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi ilmaisella OS by Petzl ohjelmistolla: http://www.petzl.com/os esim. priorisoimaan suurta tehoa tai pitkää paloaikaa. Toimii USB-ladattavalla li-ion akulla. Valon kantama vaihtelee automaattisesti erilaisilla valokeilan leveyksillä laajakulmasta kohdevaloon 9m ja 108m välillä 7-355 lumenin valovirralla. Reaktiivisessa tilassa paloaika keskimääräisessä käytössä n. 4h-8h. Varoittaa akun tyhjenemisestä etukäteen. Akku voidaan tyhjennyttyä korvata tilapäisesti kahdella AAA-sormiparistolla.

    • Vesitiiviys IPX4 -30cm
    • Toimii äärimmäisissä käyttölämpötiloissa -30°C - +50°C
    • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi
    • CE

    Toimitus kierrätysmateriaalista valmistetussa pakkauksessa sisältää:

    • valaisin
    • 2,3Ah li-ion akku varaustilan ilmaisimella
    • USB latausjohto ja irrotettava yläpanta

    Lisävarusteet:

    • Nao Belt Kit jatkokaapeli+vyöklipsi (E36R10)
    • Nao vara-akku li-ion 2,3Ah (E36A10)
    • USB laturipakkaus, sis. tup.syt ja verkkolaturit (E93110)
    • Kypäräkiinnikesarja (E04405)

    UUTTA: Katso testikäyttäjien kommentteja ja palautetta: http://nao-experience.petzl.com/ Retki-lehden otsalampputestin voittaja 1/2013

    2012 ISPO AWARD VOITTAJA!

    OUTSIDE MAGAZINE GEAR OF THE SHOW VOITTAJA!

    GEARJUNKIE.COM BEST IN SHOW VOITTAJA!

    Suunnistaja -lehden otsavalaisintesti 5/2012: ""Hinta-laatusuhteeltaan testin paras.""

    Tekniset tiedot
    Koko
    OneSize
    Paino
    187 g
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite